18 Απρ 2019

Ψεύτικο ποδόσφαιρο με 7 γκολ σε ματς φιάσκο!

Αυτά γίνονται μόνο στο άτιμο ποδόσφαιρο. Στο παιχνίδι που ακόμα και εύκολα ή τυχερά
κερδίζει ο χειρώτερος. Όπως συμβαίνει να μπουν γκολ πολλά από γκάφες της άμυνας, στο χθεσινό Μάντσεστερ Σίτυ - Τότεναμ 4-3. Έναν αγώνα που από τους άσχετους πανηγυρίστηκε ως μαγικό, σοκαριστικό, θεϊκό, πρωτοφανές. Έναν αγώνα που στην πραγματικότητα διασύρει το champions league, τον είδανε ματσάρα. Την σύγκρουση του αιώνα.

Στα πρώτα ένδεκα λεπτά μπήκαν τέσσερα γκολ. Σε τέσσερα λεπτά, από το 7 μέχρι το 11, ο διαιτητής έδειξε τρεις φορές τη σέντρα. Δεν έχουν ξαναγίνει αυτά. Ποια; Να φτάνει η μπάλα στα δίκτυα από γκέλες κρακτές. Από λάθη τέτοια που λες η μια ομάδα δίνει γκολ στην άλλη. Η έκπληξη δεν είναι το... συγκλονιστικό ματς, αλλά ότι προκρίθηκε μια αγωνιστικά προβληματική στους 4 των ημιτελικών του champions league. Όχι πως αυτή η Σίτυ που είδαμε αξίζει να προχωρήσει στη διοργάνωση
Προκρίθηκε η Τότεναμ, λοιπόν, ομάδα της πλάκας χωρίς υπερβολή. Και για να μιλήσουμε ποδοσφαιρικά ας αποφύγουμε το χαρακτηρισμό της ομάδας της πλάκας, να πούμε ότι η απόδοση της ήταν της πλάκας κόντρα στην Σίτυ. Κι όμως αυτή προκρίθηκε, μάλιστα με 3 γκολ εκτός έδρας. Είπαμε. Αυτά γίνονται μονάχα στο ποδόσφαιρο που δεν έχει μπέσα (στη φώτο το τρίτο γκολ της Τότεναμ που έγινε με το... μπούτι του σκόρερ).

Από τις δέκα πάσες από τα πόδια των παικτών της Τότεναμ οι οκτώμισυ κατέληγαν σε αντίπαλο. Έχαναν την μπάλα από αντίπαλο σε ποσοστό 70% οι της Τότεναμ πριν την αλλάξουν σε συμπαίκτη. Κι όμως, η Τότεναμ σκόραρε τρεις φορές στην έδρα της ανώτερης Σίτυ, που έχει πολύ πιο ακριβό ρόστερ.

Φαβορί ο Άγιαξ με την Τότεναμ. Δεν το λες, διότι στο ποδόσφαιρο απουσιάζει η λογική. Αν τα βάλεις κάτω λες ότι η λονδρέζικη ομάδα, που για πρώτη φορά στην Ιστορία της έφτασε στους ''4'' του champions league, θα είναι ένα ακόμα θύμα του Άγιαξ. Μη λησμονούμε ότι οι μπουκ χοντροκονομάνε επειδή η μπάλα είναι... πόρνη.

Αποκλείστηκε από τον Άγιαξ η Γιουβέντους κι έτσι δεν θα γίνει τελικός του champions league με αντιπάλους τους Ρονάλντο και Μέσι. Αποκλείστηκε και η Μάντσεστερ Σίτυ, οπότε ο προπονητής της Γκουαρδιόλα που αναδείχθηκε και ως ποδοσφαιριστής στην Μπαρτσελώνα, δεν υπάρχει περίπτωση να κοντραριστεί με την ομάδα της Καταλωνίας.



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη