Ο δημοσιογράφος-φάντασμα που γράφει για τα μίντια όσα «κρυφά» ξέρει

21 Απρ 2019

Είναι παιδί της δημοσιογραφικής πιάτσας αλλά η πιάτσα δεν τον ξέρει, τουλάχιστον με
το όνομα που εμφανίζεται στο facebook.

Προφανώς πρόκειται για «όνομα παραλλαγής», ψεύτικο δηλαδή, αλλά στη λίστα των διαδικτυακών του φίλων υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφο -πάρα πολλοί. Γράφει σωστά, από πλευράς «χειρογράφου», έξυπνα και με στοιχεία χιούμορ. Είναι από καυστικός έως δηλητηριώδης. Παίρνει λίγα λάικ κι είναι εύκολα κατανοητό το γιατί (αφού θίγονται πρόσωπα και… οικογένειες).

Οι αναρτήσεις του, όλες μιντιακού περιεχόμενου, είναι συνήθως αποκαλυπτικές. Δεν βιάζεται να κάνει εμφανίσεις στο fb. Γράφει όποτε έχει κάτι να γράψει. Με μόνο μερικές εξαιρέσεις, δεν επιτίθεται αναίτια καλυμμένος πίσω από την ανωνυμία ή την ψευδωνυμία.

Κάποιες από τις αποκαλύψεις του επιβεβαιώνονται και επισημαίνει τις επιτυχίες που έχει. Κι αυτές που δεν επιβεβαιώνονται, δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι είναι ανυπόστατες, απλώς πολλές φορές μπορεί στο μεσοδιάστημα μέχρι το τέλος μίας ιστορίας να προκύψουν ανατροπές σε ζυμώσεις που γίνονται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόσφατα «έδωσε» υπαινικτικά (αλλά με τρόπο που δεν άφηνε αμφιβολία ποιον εννοεί) τον δημοσιογράφο για τον οποίο πιστεύει ότι έσπευσε να πληροφορήσει συγκεκριμένο σάιτ και συγκεκριμένο επιτελικό στέλεχος μιντιακού Οργανισμού για το ξύλο που παίχτηκε στο ραδιοτηλεοπτικό μέγαρο ανάμεσα σε δύο αθλητικούς συντάκτες. Παρέθεσε μάλιστα και στοιχεία για τον χαρακτήρα τους, δηλητηριωδώς βέβαια!

Φάνηκε ότι είχε πληροφόρηση μέσα από το πεδίο της μάχης, αλλά το αντικείμενο των αναρτήσεών του αφορά κι άλλους δημοσιογραφικούς χώρους –δηλαδή όχι μόνο τα της Αγίας Παρασκευής. Κάποιες εφημερίδες, κάποια Μέσα γενικότερα, δεν τα ακουμπάει -τουλάχιστον προς το παρόν- ίσως επειδή δεν χρειάστηκε ή επειδή δεν θέλει.

Τα αρχικά του ονοματεπώνυμου με το οποίο εμφανίζεται είναι Χ.Π.

πηγή harddog-sport.blogspot.com
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com