23 Απρ 2019

Ο Χρ. Αναστασίου μας εξηγεί: «Η Μακεδονία σημείο αναφοράς και ανάπτυξης για τη Θεσσαλονίκη»


Συνέντευξη για τις θέσεις του συνδυασμού Δύναμη Πολιτών παραχώρησε στο otavoice ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης κ. Αναστασίου Χρήστος αναφορικά με το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών και τα επόμενα βήματα μια δημοτικής αρχής Ψωμιάδη.
Κύριε Αναστασίου, γνωρίζουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σας στον αγώνα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών μέσα από την Επιτροπή Αγώνα για τη Μακεδονία Θεσσαλονίκης και από την Ομοσπονδία Ορθόδοξων και Πατριωτικών Σωματείων. Ποια η θέση του συνδυασμού Δύναμη Πολιτών?
Πρόκειται για μια ξεκάθαρα προδοτική συμφωνία, η οποία μεσομακροπρόθεσμα θα επιδιώξει τον ακρωτηριασμό της ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ από το ελληνικό κράτος. Ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να κάνει εξωτερική πολιτική. Εξαιτίας όμως της ατολμίας των φορέων που πρέπει να δράσουν, θα παλέψουμε από την πλευρά μας με κάθε νόμιμο τρόπο για την ανατροπή της. Δεν δεχόμαστε καμία σύνθετη ονομασία. Εξαιτίας της εθνικής κρισιμότητας του ζητήματος δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε σε πολιτικό επίπεδο με αυτούς τους λίγους που βλέπουν «Μακεδονική» γλώσσα και ταυτότητα  Δεν θα υπάρχει χρόνος για άσκοπες συζητήσεις με εκπροσώπους εθνομηδενιστικών τάσεων και προτάσεων.
Διαβάστε περισσότερα στο https://www.otavoice.gr/uncategorized/2019/04/o-xr-anastasiou-mas-eksigei-i-makedonia-simeio-anaforas-kai-anaptyksis-gia-ti-thessaloniki/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη