23 Απρ 2019

Πρόταση μομφής κατά Πολάκη καταθέτει η ΝΔ: «Και ελάτε εδώ να τον υπερασπιστείτε» προκάλεσε τον Τσίπρα ο Μητσοτάκης

Την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να προχωρήσει σε πρόταση δυσπιστίας προς τον
Παύλο Πολάκη μετά το Πάσχα με αφορμή την αήθη επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Και ελάτε εδώ να τον υπερασπιστείτε» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.


«Debate δεν θέλατε κ. Τσίπρα, debate θα έχετε στη Βουλή» είπε ο κ. Μητσοτάκης απαντώντας στην πρόκληση που είχε απευθύνει ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο ΣΕΦ.

«Ντροπή που τον στήριζετε σιωπηλά» είπε ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «απαράδεκτα υπονοούμενα» από τον «ανεκδιήγητο Παύλο Πολάκη, για έναν άνθρωπο του οποίου η προσωπική διαδρομή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας».

«Έτσι αντιλαμβάνεστε μια κοινότητα ίσων ευκαιριών. Ντροπή που τον στηρίζετε σιωπηλά» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

«Υπάρχουν στιγμές που η σταγόνα ξεχειλίζει το ποτήρι είναι πια για μένα ζήτημα αξιοπρέπειας και ποιότητας ένα ζήτημα ήθους στο δηόσιο διάλογο και αυτό είναι και το μεγαλύτερο διακύβευμα των επόμενων εκλογών» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.



Είναι ζήτημα ποιότητας και ήθους στο δημόσιο διάλογο. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο διακύβευμα των εκλογών. Με ποιους θέλουμε να προχωρήσουμε και ποιους θέλουμε να αφήσουμε πίσω. Αν θέλουμε πραγματικά μία Ελλάδα των πολλών ή μία Ελλάδα των Πολάκηδων.

82 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη