14 Απρ 2019

Η Γερμανία προειδοποιεί- ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ με σκηνές που θα δούμε σύντομα και στην Ελλάδα;

Τα πράγματα αγριεύουν στην Ευρώπη.

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου
Οι σταθμοί δημοσίων συγκοινωνιών (τραίνων και ΚΤΕΛ) στις στο Βέλγιο, έχουν μετατραπεί σε NO GO ZONES (ζώνες χωρίς κίνηση), απλησίαστες με λίγα λόγια από τους ντόπιους περιοχές, λόγω της αύξησης της εγκληματικότητας και της βίας που συχνά διαπράττουν μετανάστες, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Η αύξηση της εγκληματικής δραστηριότητας στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στους σταθμούς τραίνων και
λεωφορείων, έχει οδηγήσει σε μια σοβαρή κρίση ασφάλειας.

Κατά τη διάρκεια ενός τυπικού ελέγχου εισιτηρίων, ένας μετανάστης έβγαλε μαχαίρι και φώναξε «Κανείς δεν πρόκειται να με σταματήσει», δήλωσε ένας ανώνυμος φύλακας ασφαλείας στο Der Morgen. «Μόνο όταν οι αστυνομικοί που ήρθαν μαζί μας έβγαλαν τα όπλα τους, ο μετανάστης έριξε το μαχαίρι του». Τα περιστατικά αυτά είναι πλέον σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, αναφέρει η SCEPTR, επικαλούμενη τοπικούς αξιωματούχους.

Οι παράνομοι μετανάστες ενοχλούν όσους περνούν από αυτά τα μέρη, προκαλούν προβλήματα με τα ναρκωτικά, όπως και με τα απόβλητα. Καθημερινό φαινόμενο είναι επίσης οι διάφορες αψιμαχίες και οι εγκληματικές ενέργειες στη γύρω περιοχή.

«Ο αριθμός των επιθέσεων κατά του προσωπικού ασφαλείας της STIB ήταν ήδη 104 από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ υπήρχαν79 περιστατικά μόλις το 2016», αναφέρει η SCEPTR.

«Εν τω μεταξύ, τα μετρό και οι σιδηροδρομικοί σταθμοί των Βρυξελλών μαστίζονται επίσης από κλέφτες. Περίπου 50% περισσότεροι άνθρωποι έχουν πέσει θέμα ληστείας τον περασμένο χρόνο».





-debat: van de ivoren toren die het parlement is naar de weerbarstige realiteit.

Heel de benedenverdieping van -Noord is een vies, vuil en onveilig open illegalenkamp. Onbekommerd spelen ze er voetbal. Het is van hun geworden. En niemand die er iets aan doet.

480 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό



Τέτοια «άβατα» μεταναστών, υπάρχουν σε όλες τις χώρες που εισέβαλαν οι κατά τον ΣΥΡΙΖΑ «επενδυτές». Το χειρότερο είναι πως αυξάνονται διαρκώς.

Με τόσες εκατοντάδες χιλιάδες «μετανάστες» που έχουν περάσει στη χώρα μας και με όσους αναμένεται να έρθουν σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Γερμανίας, δεν αποκλείεται αν δεν βγει η σαφώς πιο πατριωτική ΝΔ, ώστε να περιοριστεί έστω και λίγο το ανεξέλεγκτο αυτό φαινόμενο, να δούμε τις παρακάτω σκηνές στις γειτονιές μας:

(φώτο: Pexels)





 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη