16 Απρ 2019

Υποψήφιος του Σ.Δανιηλίδη καταγγέλλει ότι αποχώρησε από τον συνδυασμό επειδή τον πίεσαν να κρύψει ότι είναι "πιστός στη Μακεδονία"



Την καταγγελία οτι δέχτηκε πιέσεις να κρύψει την αντίθεση του στη συμφωνία των Πρεσπών με αντάλλαγμα να είναι υποψήφιος στον συνδυασμό του Σίμου Δανιηλίδη στον Δήμο Νεάπολης Συκεών, κάνει ο Δημοσθένης Ευαγγελίδης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο κ.Ευαγγελίδης αναφέρει ότι είχε αποδεχθεί την πρόταση του κ.Δανιηλίδη να είναι υποψήφιος και είχε τυπώσει και κάρτες, στις οποίες ανέφερε ότι είναι μέλος της Νεολαίας Εθνικής Δράσης, γεγονός το οποίο ενόχλησε τον συνδυασμό.

"Δέχθηκα πλαγίως προτροπές να κρύψω το ότι πρώτα είμαι πιστός στην Πατρίδα, στην Μακεδονία και στις αξίες της Δύσης, από ανθρώπους του περιβάλλοντος”, αναφέρει ο κ.Ευαγγελίδης και προσθέτει:

Αφού αγνόησα όλες τις αηδίες που άκουσα, με μορφή τελεσίγραφου δήλωσα ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου καμία υποψηφιότητα πουθενά”.
Υπενθυμίζεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Νεάπολης -Συκεών εξέφρασε την αντίθεση του στη συμφωνία των Πρεσπών με ψήφισμα του μόλις λίγες ώρες πριν ψηφιστεί η συμφωνία στη βουλή.





 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη