24 Απρ 2019

Χαλκιδική: Άρπαζαν οχήματα και πωλούσαν τα εξαρτήματά τους

Πρόκειται για έναν 26χρονο ο οποίος το βράδυ της περασμένης Παρασκευής είχε κλέψει από περιοχή της Θεσσαλονίκης ένα Ι.Χ.αυτοκίνητο και με αυτό πήγε μαζί με έναν από τους συνεργούς του σε περιοχή της Χαλκιδικής, απ' όπου έκλεψαν και ένα φορτηγό
Τέσσερις κλοπές οχημάτων που είχαν κλαπεί από περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής και τα εξαρτήματά τους προορίζονταν να πουληθούν ως ανταλλακτικά από μια τετραμελή σπείρα Ελλήνων, εξιχνίασαν οι αστυνομικοι της Ασφάλειας Μουδανιών οι οποίοι συνέλαβαν επ' αυτοφώρω ένα από τα μέλη της.

Πρόκειται για έναν 26χρονο ο οποίος το βράδυ της περασμένης Παρασκευής είχε κλέψει από περιοχή της Θεσσαλονίκης ένα Ι.Χ.αυτοκίνητο και με αυτό πήγε μαζί με έναν από τους συνεργούς του σε περιοχή της Χαλκιδικής, απ' όπου έκλεψαν και ένα φορτηγό. Ο 26χρονος του έβαλε κλεμμένες πινακίδες και το έκρυψε σε άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης, όμως όταν πήγε να το παραλάβει ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.


Από την έρευνα προέκυψε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, μαζί με τους τρεις συνεργούς του ηλικίας 18, 25 και 28 χρόνων, είχαν κλέψει άλλα τρία οχήματα, ένα από τα οποία διέλυσαν για να πουλήσουν τα ανταλλακτικά.Τα κλεμμένα οχήματα εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής που άσκησε δίωξη σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές και φθορές τροχοφόρων. Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι τρεις συνεργοί του, που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη