18 Απρ 2019

Ο Έρικσεν... ευχαριστεί το VAR

Ο Κρίστιαν Έρικσεν, ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην επική πρόκριση της
Τότεναμ σε βάρος της Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Champions League. Τα «σπιρούνια» ηττήθηκαν με 4-3, αλλά προκρίθηκαν λόγω της νίκης με 1-0 στο Λονδίνο και ο Δανός μεσοεπιθετικός, μίλησε για όλα όσα έγιναν στον αγώνα του Μάντσεστερ.

Ο Έρικσεν που έδωσε την ασίστ για το δεύτερο γκολ του Νοτιοκορεάτη, Χέουνγκ Μιν Σον στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα (σ.σ. σ΄ εκείνο το σημείο η Τότεναμ προηγήθηκε με 2-1), ήταν αυτός που έκανε λάθος επιλογή στις καθυστερήσεις με αποτέλεσμα ο Ραχίμ Στέρλινγκ να σκοράρει και...προς στιγμή να διαμορφώσει το 5-3 που έδινε και την πρόκριση στους «Πολίτες». Λίγα λεπτά αργότερα, ο διαιτητής αφού συμβουλεύθηκε το VAR, ακύρωσε το γκολ και... ξαναέστειλε τους «πετεινούς» από την «κόλαση στον παράδεισο».

«Είμαι ένας από τους ευτυχέστερους ανθρώπους στον πλανήτη. Προς στιγμήν, αισθάνθηκα ότι όλα τελείωσαν. Ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας και από τις δύο πλευρές. Αγωνισθήκαμε σκληρά και στα 90 λεπτά. Δείξαμε χαρακτήρα. Μερικές φορές, το VAR μπορεί να μας δυσαρεστεί, όμως σήμερα (σ.σ. εχθές) οφείλουμε να το ευχαριστήσουμε», δήλωσε ο 27χρονος πρώην άσος του Άγιαξ, που θα επισκεφθεί το Άμστερνταμ -αυτήν την φορά ως αντίπαλος του «Αίαντα»- για τον ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη