Σεισμός στον ΣΚΑΙ! Το δυνατό χαρτί τους παρατάει... για χάρη του Σαββίδη!

13 Μαΐ 2019

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, η Νίκη θα επιχειρήσει το επόμενο βήμα με
σκοπό να βρεθεί πιο κοντά στο στόχο της, που είναι η παρουσίαση κεντρικού δελτίου ειδήσεων σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό.


Η ίδια, είχε εκφράσει αυτή της την επιθυμία και στον ΣΚΑΙ, αλλά το κανάλι ανέφερε σε όλα τα ραντεβού με την παρουσιάστρια ότι η καρέκλα του κεντρικού δελτίου είναι καλυμμένη από τη Σια Κοσιώνη για τα επόμενα χρόνια!


Σε συνδυασμό λοιπόν με την απόφαση του σταθμού να “παγώσει” το project του ΣΚΑΙ24 που εκεί θα είχε θέση κεντρικής παρουσιάστριας, λέγεται ότι οδηγήθηκε στην απόφαση να κυνηγήσει το όνειρο της εκτός Φαλήρου.... κατά Σαββίδη μεριά, ο οποίος είναι σε τροχιά ανανέωσης των συμβολαίων των παρουσιαστών του σταθμού και αναζήτησης νέων προσώπων!Η Νίκη, πέρσι το καλοκαίρι, είχε δεχθεί πρόταση από το OPEN πριν το κανάλι αποφασίσει να συνεργαστεί με την Ελλη Στάη, αλλά τότε η δημοσιογράφος – προφανώς, δεν ήταν έτοιμη για το μεγάλο βήμα....


Φαίνεται λοιπόν ότι το διάστημα που μεσολάβησε, παράλληλα με τη διαπίστωση ότι οι μετοχές της στον ΣΚΑΙ είναι σε φθίνουσα πορεία, άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο της… Η ίδια, έχει κάνει κάποιες επαφές με τον Ιβάν, για να αναλάβει το δελτίο του Σαββατοκύριακου, ωστόσο τίποτε δεν έχει κλείσει ακόμα, επομένως δεν αποκλείεται – σύμφωνα με ορισμένες πηγές, να κάνει κάποια ραντεβού και με άλλους σταθμούς, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους... Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αλλά ο Ιβάν έχει μέχρι στιγμής προβάδισμα!
Δέσποινα Βανδή: Μόλις έμαθε τα ευχάριστα! Πετάει στα σύννεφα...

Μόλις έμαθε τα ευχάριστα η Δέσποινα Βανδή και... πετάει στα σύννεφα σίγουρα!

Τι συνέβη στη ζωή της; Φυσικά αφορά τα επαγγελματικά της και το Youweekly.gr θα σας τα αποκαλύψει όλα!


Πριν από λίγη ώρα έφτασε στα γραφεία του OPEN το "ραβασάκι" της τηλεθέασης που φτάνει κάθε μέρα και τα νέα είναι πολύ καλά για την παρουσιάστρια - τραγουδίστρια!

Κατάφερε να... σημειώσει διψήφιο! Για την ακρίβεια άφησε πίσω της το 7-8% που συνήθως έκανε και την Κυριακή 12/5 κατάφερε να φτάσει το 10,2% με την εκπομπή My Greece! Η Δέσποινα εννοείται πως πετάει στα σύννεφα αφού βλέπει σιγά σιγά πως οι κόποι της και η κούραση της αρχίζει να πιάνει τόπο...Όπως φαίνεται, το κοινό μαγεύεται σιγά σιγά...

Στα τέταρτά της, μάλιστα, πλησίασε πολύ κοντά στο 12...

7,1

10,4

11,9

11,2

Prime time

AΝΤ1: YFSF (Ε) 6,7
ALPHA: Μην αρχίζεις την μουρμούρα 14,2

OPEN: My Greece, 10,2

OPEN: Its show time 9,1

STAR: Ο εξυπνάκιας 19,5

ΣΚΑΙ: Survivor 17,6
Share
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη