16 Μαΐ 2019

Παρακράτος: Επίθεση κουκουλοφόρων σε εκδήλωση της Ν.Δ. - Έσπασαν τζαμαρίες και αυτοκίνητα (Photos)

Επίθεση κουκουλοφόρων που προξένησαν ζημιές σε εκδήλωση υποψήφιου δημοτικού συμβούλου για το δήμο Αθηναίων με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κτίριο στη Λεωφόρο Συγγρού βρισκόντουσαν και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και οι βουλευτές του κόμματος, Βασίλης Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη και Νότη Μηταράκη.


Καθώς και πολλά άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Εκεί κάποια στιγμή βρέθηκαν 20 κουκουλοφόροι που πέταξαν δυναμιτάκια και κροτίδες, ενώ έσπασαν τρία αυτοκίνητα και έκαναν φθορές σε τζαμαρίες του κτιρίου.

Μάλιστα, το ένα αυτοκίνητο ανήκει στον βουλευτή Χίου της Νέας Δημοκρατίας και αναπληρωτή τομεάρχη Εργασίας, Νότη Μηταράκη, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.




Νότης Μηταράκης
✔@nmitarakis




Μόλις αναρχικοί εσπασαν το αυτοκίνητο μου στη Συγγρού,!!
75
8:12 PM - May 15, 2019
112 people are talking about this

Twitter Ads info and privacy




Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον δήμο Αθηναίων (με τον Κώστα Μπακογιάννη) Νικόλαος Μακρόπουλος.










Θεσσαλονίκη: Συνθήματα και τρικάκια σε ομιλία Μεϊμαράκη

Την ώρα που, στην Αθήνα, έγινε η επίθεση κουκουλοφόρων στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε νέος γύρος έντασης.

Πιο συγκεκριμένα, έξω από το "Ολύμπιον'' βρέθηκαν άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, φώναξαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα και πέταξαν τρικάκια, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.



Ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας σε ένδειξη συμπαράστασης στον Δημήτρη Κουφοντίνα στη Μητροπόλεως. Η πορεία επρόκειτο να καταλήξει στον Λευκό Πύργο.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη