18 Ιουν 2019

Έρχεται νέα «λυπητερή» για 1 εκατ. επαγγελματίες και επιχειρηματίες

Βαριά θα είναι η «λυπητερή" για 1.000.000 επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίεςαπό την κατάργηση των αντιμέτρων που αποφάσισε η Κυβέρνηση, αλλά ανακοίνωσε ως μέτρα στήριξης ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας!

Πιο συγκεκριμένα, από τη μη κατάργηση της μείωσης του φορολογικού συντελεστή και τη διατήρηση της εισφοράς αλληλεγγύης για εισοδήματα άνω των 20.000 ευρώ, εκατοντάδες χιλιάδες μικροεπιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες, δεν θα δουν όφελος το οποίο θα μπορούσε να φτάσει ακόμη και στα 2.500 ευρώ.


Οι μικρομεσαίοι δηλώνουν εξαγριωμένοι για την κοροϊδία από τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς ιδίως για αυτούς που δήλωναν εισοδήματα έως 10.000 ευρώ, δεν θα υπάρξει αντιστάθμιση των επιβαρύνσεων από την εφαρμογή του Νόμου Κατρούγκαλου.

Επιπλέον, η συγκεκριμένη ομάδα φορολογουμένων δεν έχει αφορολόγητο όριο και δεν πρόκειται να ωφεληθεί από καμία μείωση φόρου.

Μετά από αυτόν τον εμπαιγμό, πραγματικά θα είναι άθλος, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ πάρει διψήφιο ποσοστό από τους μικροεπιχειρηματίες και τους ελεύθερους επαγγελματίες.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη