18 Ιουν 2019

Ραγδαίες εξελίξεις μετά τις Εκλογές - Έρχεται Ειδικό Δικαστήριο για «Ρασπούτιν» και σκευωρούς

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη και την παραδειγματική τιμωρία των σκευωρών που έφτασαν στο έσχατο σημείο αθλιότητας να εργαλειοποιήσουν τη Δικαιοσύνη και να κατασκευάσουν κατηγορίες για τους πολιτικούς τους αντιπάλους τους οποίους ενέπλεξαν στο σκάνδαλο της Novartis έχει αρχίσει με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη για κορυφαία στελέχη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Η διενέργεια έρευνας από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Δημήτρη Δασούλα, μετά από παρέμβαση της απερχόμενης εισαγγελέως του, Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, ανοίγει τον δρόμο για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής από τη νέα Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.


Η διενέργεια της δικαστικής έρευνας που αφορά τις καταγγελίες του εποπτεύοντος την εισαγγελία Διαφθοράς κ. Αγγελή, σε συνδυασμό με τις αποκαλύψεις της Ελένης Ράικου για τα έργα και τις ημέρες κορυφαίου υπουργού που είναι γνωστός στην πολιτική και δημοσιογραφική πιάτσα ως «Ρασπούτιν», γιατί έχει αποκτήσει ειδικότητα τόσο στο στήσιμο σκευωριών όσο και στη συγκάλυψη υποθέσεων, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής.

Άλλωστε η σκευωρία που στήθηκε κατά κορυφαίων στελεχών της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με πάταγο ενώ αυτοί που φόρεσαν τις κουκούλες εκτελώντας διατεταγμένη αποστολή προκειμένου να ενοχοποιήσουν συγκεκριμένα πρόσωπα άρχισαν να σπάνε τη σιωπή τους, να αλληλομηνύονται και γενικά να κελαηδάνε καρφώνοντας αυτούς οι οποίοι τους χρησιμοποίησαν.
Σύσταση προανακριτικής στη Βουλή

Η διερεύνηση της σκευωρίας που στήθηκε κατά κορυφαίων πολιτικών με όχημα το σκάνδαλο της Novartis αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τη νέα Βουλή.

Είναι δεδομένη η απόφαση τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΚΙΝΑΛ να προχωρήσει σε βάθος η έρευνα για να αποκαλυφθούν οι κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί που έστησαν τη σκευωρία χρησιμοποιώντας άθλιες καθεστωτικές πρακτικές.

Εξάλλου αποτελεί ζήτημα τιμής για ορισμένα κορυφαία πολιτικά στελέχη, όπως ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Άδωνις Γεωργιάδης, η αποκάλυψη και η τιμωρία των σκευωρών.


Η αναφορά του Αντώνη Σαμαρά ότι θα τους πάει μέχρι το τέλος είναι χαρακτηριστική της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί προς την κατεύθυνση διερεύνησης του τεράστιου πολιτικού και δικαστικού σκανδάλου.

Η αναφορά Αγγελή και οι αποκαλύψεις της Ελένης Ράικου για τη δράση του παρακρατικού συστήματος του «Ρασπούτιν», καίει στην κυριολεξία τον στενό πυρήνα συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα.

Οι κατηγορίες που πρόκειται να αντιμετωπίσουν όσοι εμπλέκονται στο στήσιμο της σκευωρίας είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Έγκυροι νομικοί κύκλοι αποκάλυψαν στο "Καρφί" ότι τρία κυβερνητικά στελέχη και δύο παράγοντες νευραλγικού υπουργείου αναμένεται να αντιμετωπίσουν βαρύτατες κατηγορίες που αφορούν:

1ον Κατάχρηση εξουσίας.

2ον Σύσταση εγκληματικής συμμορίας.

3ον Συμμετοχή σε παραδικαστικό κύκλωμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο οι σκευωροί μπορεί να διωχθούν και για έσχατη προδοσία αφού με τις καθεστωτικές μεθοδεύσεις τους αλλοίωσαν τη φυσιογνωμία του πολιτεύματος καταργώντας στην ουσία την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.
Παραδειγματική τιμωρία

Η παραδειγματική τιμωρία των σκευωρών επιβάλλεται για να θωρακιστεί η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και να σταματήσουν επιτέλους οι καθεστωτικές μεθοδεύσεις από οποιαδήποτε κυβέρνηση.

Μόνο με ένα σοκ θα μπορέσει να αποκατασταθεί το κύρος και η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνηςκαι να προστατευτεί η ίδια η Δημοκρατία.

Η αποκάλυψη και η τιμωρία των σκευωρών θα αποθαρρύνει κάθε καθεστωτική πρακτική στο μέλλον από οποιαδήποτε κυβέρνηση που θα αποτολμήσει να χρησιμοποιήσει ως όχημα τη δικαιοσύνη για να κατασκευάσει κατηγορίες κατά των πολιτικών της αντιπάλων.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη