26 Ιουν 2019

Νίκος Καραγιαννακίδης : το δυνατό νέο όνομα στη ΝΔ Α' Θεσσαλονίκης

Ο Νίκος Καραγιαννακίδης, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε τελευταίος μεταξύ των συνυποψηφίων του τον προεκλογικό αγώνα, καθώς περίμενε την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, από τον πρόεδρο της ΝΔ.

Ο πετυχημένος δικηγόρος, με έντονη κοινωνική δράση στο Σύλλογο Δανειοληπτών Β. Ελλάδος, μάζεψε περισσότερα από 1.000 άτομα στο πρώτο του του πολιτικό κάλεσμα, δημιουργώντας αδιαχώρητο στο ξενοδοχείο Porto Palace.

Ο Νίκος Καραγιαννακίδης δεν έχει το "βαρύ κομματικό παρελθόν", ούτε την αναγνωρισιμότητα άλλων, επελέγη μέσα από το Μητρώο Στελεχών, στα πλαίσια της ανανέωσης της Ν.Δ. με πετυχημένα στελέχη με επαγγελματικές περγαμηνές, αλλά έχει πιστούς φίλους, που τον εκτιμούν για τον ακέραιο χαρακτήρα του, χωρίς να είναι αυτό που στην πολιτική λέγεται "φαβορί", ώστε να τον πλησιάζουν με καιροσκοπισμό.

Πρόκειται για μια αξιόλογη επιλογή για όσους ψηφίσουν Ν.Δ. και θέλουν την ανανέωση, με ικανά, άφθαρτα άτομα, που έχουν να επιδείξουν στιβαρό προσωπικό και επαγγελματικό έργο στο στίβο της ζωής κι όχι μόνο στους κομματικούς διαδρόμους.

Το αξιοσημείωτο της εκδήλωσης, ήταν ο μέσος όρος ηλικίας των πολιτικών φίλων του Καραγιαννακίδη: πολλή νεολαία! Κάτι που βλέπουμε σε συγκεντρώσεις ελάχιστων υποψηφίων ή ίσως μίας μόνο, της Άννας Ευθυμίου. Το αν τελικά, θα ψηφίσει η νεολαία στις εκλογές του καύσωνα της 7ης Ιουλίου ...θα φανεί.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση εδώ>>
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη