12 Ιουν 2019

«Γης μαδιάμ» στον «αέρα» της ΕΡΤ με Κ.Αρβανίτη και Μ.Παπαδημητρίου: «Δεν θα το ανεχτώ» – «Τι να ολοκληρώσει; Δεν κάνουμε σεξ…»

Έντονο διάλογο και αντιπαράθεση είχαν στην ΕΡΤ ο Κώστας Αρβανίτης και ο Μπάμπης
Παπαδημητρίου, με τον υποψήφιο της ΝΔ να κατηγορεί τον συνομιλητή του ότι δεν ήταν συνεπής στην ώρα που είχαν συμφωνήσει.

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα της ΕΡΤ, το πρωί της Τρίτης, ο Κώστας Αρβανίτης, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ.

Οι δύο πολιτικοί και δημοσιογράφοι είχαν έντονο διάλογο και αντιπαράθεση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Αρβανίτης διαμαρτυρήθηκε ότι ο συνομιλητής του τον διέκοψε, με τον κ. Παπαδημητρίου να έχει ξεκινήσει να λέει πως «εγώ έχω αρχίσει να νυστάζω» με το «αφήγημα» που επιχειρούσε να προβάλει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι η έπαρση της δύναμης του ιδιοκτήτη σας και του πολιτικού σας προϊσταμένου. Εγώ αυτό δεν θα το ανεχτώ», απάντησε ο κ. Αρβανίτης.

«Άμα δεν το ανέχεστε μπορείτε να φύγετε», είπε από την πλευρά του ο κ. Παπαδημητρίου, κατηγορώντας τον ευρωβουλευτή ότι δεν ήρθε στην ώρα του. «Δεν ήσασταν στην ώρα σας που είναι το πιο χαρακτηριστικό της συνέπειας. Σας περίμενα παρόλα αυτά γιατί ήθελα να έχω τη χαρά να συζητήσουμε», συμπλήρωσε.

Στο σημείο εκείνο, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ επιχείρησαν να παρέμβουν προκειμένου η συζήτηση να συνεχιστεί, καλώντας τον κ. Παπαδημητρίου να αφήσει τον συνομιλητή του «να ολοκληρώσει».

«Τι να ολοκληρώσει; Δεν κάνουμε σεξ, μια πολιτική συζήτηση κάνουμε», σχολίασε ο κ. Παπαδημητρίου.

Η παραπάνω φράση προκάλεσε την αντίδραση του κ. Αρβανίτη: «Είστε αυθάδης. Άλλωστε όπως το έχετε πει μια σοβαρή Χρυσή Αυγή θα βοηθούσε πολύ το πολιτικό σύστημα της χώρας».

Ο κ. Παπαδημητρίου αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υποστηρίξει κάτι τέτοιο, τονίζοντας ότι δεν είναι απλώς «fake news», αλλά «’συκοφάντικ’ news».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη