25 Ιουν 2019

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΕΜΗΣ : ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών επισκέφτηκεο υποψήφιος Βουλευτής με τη
ΝΔ, Δημήτρης Γκολέμης. Ο κ. Γκολέμης συνομίλησε με τα μέλη του Δ.Σ και τον πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων, Αναστάσιο Αραμπατζή για τα προβλήματα του κλάδου και τις ελλείψεις που δυσχεραίνουν το έργο των αστυνομικών. Τα ζητήματα που τέθηκαν ,ήταν οι ελλείψεις σε προσωπικό ,οι χαμηλοί μισθοί των ανθρώπων ασφαλείας αλλά και οι μεγάλες ελλείψεις σε περιπολικά και σε εξοπλισμούς. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η συζήτηση που ακλούθησε ανάμεσα στον υποψήφιο βουλευτή με τον Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών ,Δημήτρη Μικρό. Ο κ. Μικρός επισήμανε την σοβαρότητα των προβλημάτων στον τομέα των ελλείψεων τονίζοντας πως πρέπει να επιλυθούν άμεσα τόσο για την ασφάλεια των πολιτών, όσο και για την ασφάλεια των αστυνομικών υπαλλήλων.

Ο υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Δημήτρης Γκολέμης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Σε μία χώρα καλά φυλασσόμενη ο πολίτης της αισθάνεται ασφαλής τόσο από εσωτερικές όσο από εξωτερικές απειλές. Ο πολίτης στη χώρα του πρέπει να αισθάνεται ελεύθερος και όχι δέσμιος της ανομίας και της παραβατικότητας. Η ΝΔ με τον σχεδιασμό της θα επαναφέρει την χώρα σε ρυθμούς ασφάλειας και ελευθερίας. Δεσμευόμαστε για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας . Ενισχύουμε το θεσμό του αστυνομικού της γειτονιάς. Θα ενεργοποιηθεί εκ νέου η ομάδα ΔΕΛΤΑ και η ενδυνάμωση της ομάδας ΔΙΑΣ με την πρόσληψη 1500 αστυνομικών .Εφοδιάζουμε τους αστυνομικούς με νέο εξοπλισμό .Εντός εξαμήνου όλοι οι αστυνομικοί αποκτούν νέα αλεξίσφαιρα γιλέκα και προχωρούμε εντός ενός έτους στην προμήθεια 1000 καινούργιων περιπολικών».

Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, ο κ.Γκολέμης επισκέφτηκε τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο υποψήφιος Βουλευτής συνομίλησε με τους υπαλλήλους και με τους Διευθυντές της Α/θμιας κ. Ξενοφών Παπασταμόπουλο και της Β/θμιας κ. Κωνσταντίνο Τενεκετζή. Η συζήτηση που ακολούθησε για τα προβλήματα στον τομέα της εκπαίδευσης ήταν διεξοδική με τους συμμετέχοντας να προχωρούν σε εποικοδομητικές προτάσεις προκειμένου να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο.

Ο υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Δημήτρης Γκολέμης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:



«Έχουμε την υποχρέωση αλλά και την ευθύνη για τη σωστή απόκτηση γνώσεων των επόμενων γενεών σε πνευματικό και πολιτιστικό επίπεδο. Έχουμε την ευθύνη να παραδώσουμε στις επόμενες γενεές μία Νέα Ελλάδα ,σύγχρονη και εξελισσόμενη στην οποία, όμως, θα διαφυλάξουμε με σεβασμό και αγάπη την πολιτιστική μας κληρονομιά. Στόχος της ΝΔ είναι οι μαθητές να αποκτούν από το σχολείο τις βασικές γνώσεις Πληροφορικής μέχρι την Α’ Λυκείου και η εκμάθηση ξένων γλωσσών με εξετάσεις για την απόκτηση κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας μέσα στο σχολείο. Δεσμευόμαστε για την ίδρυση μη κρατικών και ιδιωτικών Ανώτατων Ιδρυμάτων, την Ίδρυση Προτύπων Επαγγελματικών Λυκείων και την επανεξέταση του συστήματος εισαγωγής στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη