25 Ιουν 2019

Γεννηματά: «Δε θα επιτρέψουμε να μπει η χώρα σε περιπέτειες»

«Ο κ. Τσίπρας έχει μεγάλο θράσος, οι λόγοι που η τηλεμαχία οδηγήθηκε σε ακύρωση είναι
προσχηματικοί», τόνισε η πρόεδρος τoυ Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για το θέμα του debate, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Θέλαμε το debate, δεν έχουμε ευθύνη που δε θα γίνει», τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.


Σε ότι αφορά στα θέματα συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία ξεκαθάρισε πως ως υπεύθυνη αντιπολίτευση δε θα επιτρέψει να μπει η χώρα σε περιπέτειες.

Η Φώφη Γεννηματά έθεσε ως προτεραιότητες την ολοκλήρωση της Συνταγματικής Αναθεώρησης, την αλλαγή του εκλογικού νόμου και τη νέα διαπραγμάτευση με τους εταίρους για το θέμα των πλεονασμάτων και της οικονομικής πολιτικής.

«Επιδιώκουμε την αλλαγή των συσχετισμών, αλλά είμαστε και ρεαλιστές», είπε χαρακτηριστικά και ζήτησε τη στήριξη του Κινήματος Αλλαγής για να λειτουργήσει ως αντίβαρο στη συντήρηση της Νέας Δημοκρατίας και τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θέλουμε τη μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό, απάντησε σε ερώτηση για τον πήχη της 7ης Ιουλίου και στάθηκε ιδιαίτερα στον κίνδυνο εκλογών με απλή αναλογική», πρόσθεσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής η Φώφη Γεννηματά είπε ότι «ο απερχόμενος πρωθυπουργός δε θα πρέπει να ζημιώσει άλλο τη χώρα».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη