Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

8 Ιουν 2019

Φεύγουν καίγοντας τα σπαρτά

«Καμένη γη» και… συντρίμμια αφήνει πίσω του, ως πολιτική κληρονομιά στην επόμενη Κυβέρνηση, που πιθανότατα θα είναι η Νέα Δημοκρατία, ο Αλέξης Τσίπρας, λίγο πριν εγκαταλείψει οριστικά την εξουσία την οποία κέρδισε, με ατέλειωτα ψέματα.

Τις τελευταίες ημέρες έχει επιδοθεί σε ένα όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων, που δεν έχει προηγούμενο στην πολιτική ιστορία του τόπου.


Η Κυβέρνηση, η οποία μετά τη συντριβή στις Ευρωεκλογές βλέπει να έρχεται βαριά ήττα και στις Εθνικές Εκλογές, κάνει ό, τι μπορεί προκειμένου να τακτοποιήσει «φίλους και γνωστούς» στο παρά πέντε της διάλυσης της Βουλής.

Το όργιο ρουσφετολογικών τακτοποιήσεων που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, μετρά δεκάδες προσλήψεις και μετατάξεις από άλλες υπηρεσίες του δημοσίου προς το ασφαλές και προνομιακό καταφύγιο της Βουλής.

Το χειρότερο όλων - που δείχνει την τεράστια ανευθυνότητα του απερχόμενου Πρωθυπουργού-είναι ότι με τις αλόγιστες προεκλογικές παροχές, ναρκοθετεί για άλλη μια φορά την ασθμαίνουσα ελληνική οικονομία, αφήνοντας ανοικτό πεδίο για νέα σκληρά μέτρα λιτότητας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη