17 Ιουν 2019

Αποκλεισμένος από την ομάδα διαχείρισης κρίσεων του Μαξίμου ο Παπαγγελόπουλος

Τη σοβαρότητα της υπόθεσης με τη σκευωρία της NOVARTIS επεσήμανε ο Μιχάλης Καλογήρου σε πρόσφατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μαξίμου με αντικείμενο την εμπλοκή κυβερνητικών στελεχών σε σκάνδαλα τα οποία θα διερευνήσει η επόμενη κυβέρνηση.

Εντύπωση προκαλεί ότι στη σύσκεψη αυτή που συμμετείχαν στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα δεν είχε κληθεί ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στον οποίο το Μαξίμου χρεώνει το φιάσκο της υπόθεσης NOVARTIS που κατέληξε σε μπούμερανγκ για τον ΣΥΡΙΖΑ, με κίνδυνο να βρεθούν στη φυλακή μια σειρά κυβερνητικών στελεχών.


Αξίζει να σημειωθεί ότι με εντολή του Αλέξη Τσίπρα έχει συσταθεί μια άτυπη επιτροπή υπό τον Μιχάλη Καλογήρου στην οποία συμμετέχουν τέσσερα ακόμα κυβερνητικά στελέχη με γνώση σε νομικά και δικαστικά θέματα τα οποία έχουν αναλάβει τη διαχείριση των σκανδάλων στα οποία εμπλέκονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο Μαξίμου είναι πεπεισμένοι ότι εκτός από την υπόθεση με τη NOVARTIS η νέα κυβέρνηση θα διερευνήσει το σκάνδαλο με την ανανέωση της σύμβασης του «Ελευθέριος Βενιζέλος» με εξακόσια εκατομμύρια λιγότερα.

Το γεγονός ότι παρενέβη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού και ακύρωσε τη ληστρική σύμβαση δεν απαλλάσσει από τις ευθύνες τους όσους εμπλέκονται στη μεγάλη αυτή απάτη.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη