26 Ιουν 2019

O Συνήγορος του Πολίτη, επιβεβαιώνει την αδιαφάνεια, τη διάλυση και το χάος που επικρατεί σήμερα στον ΕΦΚΑ!

ΒΡΟΥΤΣΗΣ: ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

Για πρώτη φορά, ο Συνήγορος του Πολίτη -κάτι που δεν έχει προηγούμενο- αναδεικνύει την αδιαφάνεια και τις λαθροχειρίες της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας και
Κοινωνικής Ασφάλισης, καθώς δεν εμφανίζει εδώ και μήνες όπως υποχρεούται, τον αναλυτικό τρόπο και το αποτέλεσμα του επανυπολογισµού της σύνταξης όλων των συνταξιούχων.
Τέτοιες συμπεριφορές είναι παράνομες και καταδικαστέες στην συνείδηση ασφαλισμένων και συνταξιούχων, ενώ παράλληλα καταδεικνύουν την αυταρχικότητα της κας Αχτσιόγλου, του κ. Πετρόπουλου και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Δυστυχώς, το συγκεκριμένο γεγονός δεν είναι μεμονωμένο, αλλά προστίθεται σε μια σειρά άλλων, όπως είναι η αλλοίωση των στοιχείων του συστήματος “ΗΛΙΟΣ”, όπου εμφανίζεται διαφορετικό ύψος συντάξεων, καθώς και η αλλοίωση του ηλεκτρονικού μητρώου εκκρεμών συντάξεων.
Επιβάλλεται σήμερα κιόλας, το Υπουργείο Εργασίας να ζητήσει συγγνώμη από τους συνταξιούχους και να εμφανίσει, όπως επιβάλλει ο Συνήγορος του Πολίτη, τα αναλυτικά στοιχεία του επανυπολογισμού των συντάξεων, καθώς και τα εκκαθαριστικά σημειώματα που αποκρύπτει συστηματικά –από 1/1/2019- από όλους τους συνταξιούχους.
Σε κάθε περίπτωση, η Νέα Δημοκρατία σέβεται τους συνταξιούχους και είναι υπέρ της διαφάνειας. Τα δε στοιχεία του επανυπολογισμού, θα παρουσιαστούν από τη νέα κυβέρνηση αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές.





 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη