23 Ιουλ 2019

Τι θα ισχύσει για τις 120 δόσεις – Προθεσμίες, bonus συνέπειας και διαγραφή προσαυξήσεων

Για τις αλλαγές στη ρύθμιση των 120 δόσεων, τη μείωση του ΕΝΦΙΑ καθώς και τις φορολογικές δηλώσεις μίλησε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και Στεφανίας Κασίμη ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος.
«Οι αλλαγές αφορούν και αυτούς που μπήκαν στις 120 δόσεις. Είδαμε ότι η προηγούμενη ρύθμιση που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ελκυστική για αυτούς που έχουν ληξιπρόθεσμα στις ΔΟΥ και πάμε να τα θεραπεύσουμε με τη ρύθμιση που φέρνουμε την επόμενη εβδομάδα. Μειώνουμε την ελάχιστη μηνιαία δόση από τα 30 ευρώ στα 20 ευρώ, μειώνουμε το επιτόκιο στο 3%, πλέον μπορούν να υπαχθούν όλα τα νομικά πρόσωπα με όριο 1 εκατομμύριο ευρώ και κάτι επιπλέον που κάνουμε και είναι πάρα πολύ σημαντικό είναι η αναστολή των αναγκαστικών μέτρων είσπραξης, τις κατασχέσεις και δεσμεύσεις λογαριασμών. Όποιος υπαχθεί στη ρύθμιση αναστέλλονται τα μέτρα είσπραξης, οι δεσμεύσεις λογαριασμών. Όσο τηρείται η ρύθμιση θα υπάρχει αναστολή της δέσμευσης, της κατάσχεσης των λογαριασμών», δήλωσε ο κ. Βεσυρόπουλος.
Για περισσότερα μπείτε στο https://www.otavoice.gr/politiki/2019/07/ti-tha-isxysei-gia-tis-120-doseis-prothesmies-bonus-synepeias-kai-diagrafi-prosayksiseon/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη