14 Αυγ 2019

Η ΕΕ αντιμετωπίζει την πιο επικίνδυνη απειλή από τον β ‘ Παγκόσμιο πόλεμο

Η Δημοκρατία μπορεί σύντομα να παίξει ένα απάνθρωπο αστείο με την Ευρωπαϊκή Ένωση,
παρέχοντας τον δημοφιλή αλλά επικίνδυνο πολιτικό για την κοινότητα με απίστευτη δύναμη.

Αυτό αναφέρεται στο άρθρο του «της Le Monde«.

«Η Ευρώπη δεν έχει αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, και τώρα η απειλή κρέμεται από την ίδια την ουσία του Ευρωπαϊκού εγχειρήματος»,-έτσι το άρθρο αξιολογεί τις προοπτικές να έρθει στην εξουσία στην Ιταλία ο διάσημος ευρωσκεπτικιστής Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος βρίσκεται στο παρασκήνιο Η αγάπη του λαού μπορεί από υπουργό Εσωτερικών νατον επανακοθορίσει ως πρωθυπουργό.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Σαλβίνι θέλει να πάρει εξουσία που θα του επέτρεπε να «αμφισβητήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση», ο πολιτικός την ονόμασε ως τον κύριο αντίπαλό του. Σε αυτό το πλαίσιο, έχει ήδη ανακοινώσει μια συνάντηση με το κόμμα «Οι αδελφοί της Ιταλίας» και τον πολιτικό σχηματισμό του Σίλβιο Μπερλουσκόνι «Εμπρός, Ιταλία». Οι επερχόμενες εκλογές μπορεί να είναι η πιο μοιραίες από την ίδρυση της Ιταλικής Δημοκρατίας, αναφέρουν οι συγγραφείς, αναγνωρίζοντας ότι η ρητορική του Σαλβίνι σήμερα είναι η συμπάθεια των περισσότερων κατοίκων της χώρας, οι οποίοι απογοητεύονται από τις κλασικές μεθόδους αντιμετώπισης της οικονομικής στασιμότητας. Το εξωτερικό χρέος της Ιταλίας είναι 2.300.000.000 ευρώ, και αν ο Σαλβίνι έρθει στην εξουσία, νέοι κλυδωνισμοί θα μπορούσαν να γκρεμήσουν την οικονομία της χώρας.

Ωστόσο, η δημοσίευση δεν φοβάται τόσο τα οικονομικά προβλήματα, όσο τα πολιτικά προβλήματα, επειδή ο Ματέο Σαλβίνι «θέλει να παίξει με την Ευρώπη στο παιχνίδι της επιβίωσης», πράγμα που σημαίνει ότι στα χέρια των Ιταλών θα είναι σύντομα η μοίρα ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

news-front.info
tokoutsavaki
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη