18 Αυγ 2019

Έλενα Ακρίτα: Το καυστικό σχόλιο για τα μούσια της Νέας Δημοκρατίας

Έλενα Ακρίτα: Η γνωστή δημοσιογράφος σχολίασε το γεγονός πως πολλά στελέχη της
Νέας Δημοκρατία εμφανίστηκαν με αξύριστο look.


Έλενα Ακρίτα: Μέσα στον Αύγουστο ο περισσότερος κόσμος απολαμβάνει τις διακοπές του. Μέσα σε αυτούς και τα άτομα της πολιτικής σκηνής της χώρας. Αρκετά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας βρήκαν κάποιες μέρες προκειμένου να πραγματοποιήσουν ολιγοήμερες διακοπές ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Οι πυρκαγιές που ξέσπασαν σε πολλές περιοχές της χώρας ανάγκασαν τους αρμόδιους να επιστρέψουν στη βάση τους.

Πρώτος από όλους ο Κυριάκος Μητσοτάκης που εγκατέλειψε την Κρήτη όταν η φωτιά έκαιγε την Εύβοια. Ο πρωθυπουργός γύρισε εσπευσμένα στην Αθήνα με αποτέλεσμα να μην έχει το χρόνο να ξυριστεί. Το ίδιο έγινε και με τον Κώστα Μπακογιάννη που έφτασε στο πύρινο μέτωπο με μούσια μερικών ημερών. Αυτό το γεγονός σχολιάστηκε από πολλούς, ενώ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός αστειεύτηκε για το αξύριστο look του.

Αυτή την ασυνήθιστη εικόνα σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Έλενα Ακρίτα με ένα απλό ερώτημα: «Στη ΝΔ πρέπει να αφήσουν και οι γυναίκες μούσι;»
Έλενα Ακρίτα: Σύντομο βιογραφικό

Η Έλενα Ακρίτα γεννήθηκε στις 28 Ιουνίου του 1955 στην Αθήνα. Είναι κόρη του λογοτέχνη και πολιτικού Λουκή Ακρίτα και της πολιτικού Σύλβας Ακρίτα. Ως αρθρογράφος, συνεργάστηκε με το περιοδικό «Ταχυδρόμος» και τις εφημερίδες «Το Bήμα», «Έθνος«, «Έθνος της Kυριακής», «Eιδήσεις» και «Τα Nέα». Συνεργάστηκε επίσης με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς EPΑ1, Αθήνα 9.84, Flash, και ΑΝΤ1.

Έχει κάνει τρεις γάμους. Ο πρώτος της σύζυγος ήταν ο συγκοινωνιολόγος Νάσος Κόκκινος. Έπειτα, το 1987, παντρεύτηκε τον ηθοποιό Κώστα Αρζόγλου και το 1992 απέκτησαν τον υιό τους, Παύλο Αρζόγλου. Στη συνέχεια, το 2012, παντρεύτηκε τον ηθοποιό και σεναριογράφο Γιώργο Κυρίτση, έπειτα από 18 χρόνια κοινής ζωής και επαγγελματικής συμπόρευσης.



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη