25 Αυγ 2019

Ιάσων Πιπίνης.

Οι πρώτες αντιδράσεις για την τοποθέτηση του δημοσιογράφου, Ιάσονα Πιπίνη, στο Μαξίμου ως ...

συμβούλου για θέματα Λατινικής Αμερικής, ξεκίνησαν με τις αναρτήσεις του πρώην διευθυντή ειδήσεων στο MEGA Χρήστο Παναγιωτόπουλο, που δεν ήταν καθόλου κολακευτικές για τον κ. Πιπίνη.
Αλλες ιστοσελίδες (piperata.gr) θεωρούν, πως, η τοποθέτηση αυτή έγινε με στόχο το Νίκο Παππά για...
τα ταξίδια στη Βενεζουέλα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί πως ο δημοσιογράφος μπορεί να δώσει επιπλέον… πληροφορίες για τον «κολλητό» του Αλέξη Τσίπρα και τα ταξίδια που έκανε στην Βενεζουέλα με τον Αρτέμη Αρτεμίου, όπως και για το που… βρίσκεται ο Πετσίτης!


Όμως, υπάρχει και μια γκρίζα… ζώνη. Τότε που έγινε ένας χαμός με τον Ιάσονα Πιπίνη και τον πρώην διευθυντή του MEGA Χρήστο Παναγιωτόπουλο, που τον έβγαλε στην σέντρα από την θητεία του στο κανάλι, λέγοντας πως μετέφερε ψευδείς ειδήσεις για τους αγανακτισμένους στο Σύνταγμα αλλά και τον… Χριστοφοράκο!


Μάλιστα, τότε, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος αποκάλεσε τον Πιπίνη «πυροβολημένο αγωνιστή της επαναστάσεως» ενώ σε άλλο σημείο δήλωσε ότι υπήρξαν παρεμβάσεις ατόμων, που δεν κατονόμασε, προκειμένου να μην απολυθεί από το σταθμό.



Ο δημοσιογράφος πάντως προσέφυγε – όπως είπε τότε – στην Δικαιοσύνη για να υπερασπιστεί τον εαυτό του…


Παναγιωτόπουλος

Οι αναρτήσεις δε του Χρήστου Παναγιωτόπουλου άναψαν φωτιές, όχι μόνο για τους αιχμηρούς χαρακτηρισμούς ("νούμερο", καραγκιοζιλίκια, κ.λπ. ), αλλά και για τις -βαριές- κατηγορίες που αφορούσαν μεταφορά ψευδών ειδήσεων και "ρεπορτάζ" για τον Χριστοφοράκο.




nonews-NEWS
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη