8 Αυγ 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για ΟΑΣΘ : Χωρίς φρένο τα fake news των Συριζοφυλλάδων περί δήθεν fake news

Η είδηση για το λεωφορείο με σπασμένα φρένα, έγινε viral, ανέβηκε 1η σε δημοφιλία στην αναζήτηση ΟΑΣΘ στη google και οι πονηροί δημοσιογράφοι του ΣΥΡΙΖΑ, για να φύγει από 1ο θέμα, "απάντησαν" με άρθρο με τίτλο "Μανία χωρίς φρένα ..." κ.λ.π. (έφτιαξαν τίτλο με τη λέξη φρένα, οπότε αν γράψει κανείς τη λέξη ΟΑΣΘ φρένα, να πέφτει στο δικό τους άρθρο γλειψίματος), στο οποίο λένε :

Η διευκρίνιση από τη διοίκηση ανέφερε πως «το συγκεκριμένο ατύχημα σημειώθηκε με αποκλειστική ευθύνη του τεχνίτη που εκείνη τη στιγμή οδηγούσε το όχημα και σε καμία περίπτωση δεν οφείλεται σε βλάβη των φρένων που επινόησαν οι διάφοροι “καλοθελητές”, οι οποίοι έσπευσαν να ενημερώσουν και την υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ.».

Μόνο που υπάρχουν αμέτρητα ντοκουμέντα -οι εργαζόμενοι τα ανεβάζουν στα κοινωνικά δίκτυα "καρφώνοντας" τη διοίκηση- που αποδεικνύουν ότι τα μόνα fake news που υπάρχουν για τον ΟΑΣΘ είναι τα κομματικά άρθρα συριζοφυλλάδων, που προσπαθούν να κρύψουν την άθλια κατάσταση στην οποία περιήλθε ο κρατικός ΟΑΣΘ επί Σπίρτζη - Παππά - Παναγιωτίδη, επειδή απλά οι άνθρωποι ήταν απολύτως άσχετοι με το αντικείμενο. Και τα έκαναν μαντάρα, παρά τις καλές προθέσεις τους. 

Στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε υπάρχει η απόδειξη της βλάβης του συγκεκριμένου λεωφορείου που έγινε πρώτη είδηση.

Γράφει η ΑΥΓΗ:


Οι «κοπτοράπτες» διέκοψαν τις… αποκαλύψεις στις 6 Ιουνίου 2019, γιατί έτσι τους βόλευε.
Όπως διαπιστώνεται από το έγγραφο που δημοσιοποιεί η διοίκηση του ΟΑΣΘ, το όχημα από τις 6 Ιουνίου 2019 και μετά δεν είχε παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα στα φρένα.

Όπως βλέπετε όμως από τη φωτογραφία που ανέβασαν στο facebook εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, το λεωφορείο (546) είχε πρόβλημα στα φρένα στις 2-7-2019 !!!


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη