26 Αυγ 2019

«Εμφύλιος» πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ: Καρφιά Σκουρλέτη κατά Ρήγα

Μήνυμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ κατά όσων τάσσονται υπέρ της εκλογής προέδρου
από τη βάση του κόμματος στέλνει ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης με συνέντευξή του στην Αυγή στην οποία σημειώνει ότι « «δεν έχουμε ανάγκη μόνο από οπαδούς, παρακολουθητές, αλλά από κάτι πολύ περισσότερο».

«Την υπόθεση της μαζικοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να την προσεγγίσουμε όχι μόνο με όρους ποσοτικούς αλλά, κυρίως, σε σχέση με την παρουσία του και την παρέμβασή του στους μαζικούς χώρους.


Στα σωματεία, στην Αυτοδιοίκηση, στα Επιμελητήρια, στα πανεπιστήμια και τη νεολαία» προσθέτει ο κ. Σκουρλέτης.

Επισημαίνει, ακόμα, ότι η διεύρυνση θα πρέπει να γίνει στην κατεύθυνση ενός κόμματος «που θα δίνει χώρο στα μέλη του, που δεν θα καλούνται απλά να επικυρώσουν προειλημμένες αποφάσεις αλλά, αντίθετα, θα συμβάλουν αποφασιστικά στη διαμόρφωσή τους».

Απαντώντας στα δημοσιεύματα που θέλουν να είναι τεταμένη η σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Πάνοας Σκουρλέτης δηλώνει ότι «με τον Αλέξη Τσίπρα πορευόμαστε μαζί σχεδόν από τις πρώτες μέρες που ανέβαλε πρόεδρος έχοντας κατακτήσει μια ειλικρινή συντροφική σχέση».

Αφήνει, ωστόσο, αιχμές για τον προκάτοχό του στη θέση του γραμματέα Παναγιώτη Ρήγα δηλώνοντας ότι «όταν ασχολήθηκα ξανά με το κόμμα, μιας και από τον Ιανουάριου του 2015 συμμετείχα διαρκώς στην κυβέρνηση, βρέθηκα μπροστά σε ένα εγκαταλελειμένο κόμμα. Δυστυχώς μετά το 2016 υπήρξε μια πορεία απαξίωσης του κόμματός μας».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη