2 Σεπ 2019

Εύγε παλίκαρε! ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 7ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εύγε παλίκαρε!


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 7ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ. Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΩΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.

Συγκεκριμένα, υπογράμμισε στον δημοσιογράφο Θανάση Γκόρδη:
«ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ».
Υπενθυμίζεται ότι παρόμοιο συγκλονιστικό κάλεσμα είχε απευθύνει και μία μέρα πριν το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στις 20 τού περασμένου Ιανουαρίου στο Σύνταγμα τής Αθήνας:
«Παρακαλώ όλους τούς Έλληνες να κοινοποιήσουν παντού σε τοίχους, ομάδες, messenger, ώστε κανένας να μην είναι ΑΠΩΝ και να καταλάβουν επιτέλους ότι δεν θέλουμε τέτοια συμφωνία….ΤΕΛΟΣ….»

Και συνέχισε λέγοντας:
«Καλησπέρα συνέλληνες μου. Σήμερα κατέθεσα το πανευρωπαϊκό μετάλλιο που κατέκτησα, υπέρ τού Μακεδονικού Αγώνα στον Πανελλήνιο Σύλλογο Απογόνων Μακεδονομάχων «Παύλος Μελάς» και ζητώ από όλους τούς Ελληνες αθλητές, οι οποίοι έχουν φορέσει το εθνόσημο στο στήθος και έχουν σηκώσει την γαλανόλευκη ψηλά, να πάρουν θέση για την συμφωνία των Πρεσπών».

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για ακόμη μια φορά Μπάμπη.
Τέτοιους αθλητές και τέτοιους Έλληνες χρειαζόμαστε.
Και η νίκη θα είναι δική μας.
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ για την κατάργηση τής επαίσχυντης συμφωνίας και τής προάσπισης των ιστορικών δικαίων τής μίας και μοναδικής Μακεδονίας, τής ελληνικής.

Πηγή Thanasis Gordis

thesecretrealtruth
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη