12 Σεπ 2019

Δειτε το βιντεο ....Εδιωξε τον ΑΥΓΕΝΑΚΗ ο ΙΒΑΝ απο το ξενοδοχειο η ΟΧΙ???Δικα σας τα συμπερασματα

Θέμα έχει δημιουργηθεί με βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας με σκηνές μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, και του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Πρόκειται για τη συνάντηση που είχαν οι δυο άνδρες στις 29 Αυγούστου πριν από τον αγώνα ΠΑΟΚ-Σλόβαν Μπρατισλάβας στο (ιδιοκτησίας Σαββίδη) ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το Documento, που παρουσίασε το βίντεο και επικαλείται αυτόπτη μάρτυρα από τον οποίο έλαβε και το βίντεο, ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να απευθύνθηκε σε ιδιαίτερα υποτιμητικό τόνο στον υφυπουργό Αθλητισμού, ζητώντας του να φύγει. Η αντίδραση του φαίνεται να προκύπτει αρχικά από την παρουσία πλήθους δημοσιογράφων, που είχε ο υφυπουργός ως «συνοδεία» και για την οποία πιθανότατα δεν είχε ενημερωθεί ο επιχειρηματίας. Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης ακούγεται στην αρχή του βίντεο να λέει «Τι είναι αυτό;» αναφερόμενος στην παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, ενώ ο Λευτέρης Αυγενάκης αμήχανος τον ακολουθεί καθώς απομακρύνεται.
Από την πλευρά του ΠΑΟΚ ωστόσο γίνεται λόγος για λανθασμένη εικόνα που δημιουργήθηκε και υποστηρίζεται ότι στην πραγματικότητα κατά την είσοδό του στο ξενοδοχείο, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αντιλήφθηκε την παρουσία δημοσιογράφων και καμερών, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί χωρίς να ευθύνεται ούτε η πλευρά του Υφυπουργού ούτε του Δικεφάλου δεδομένου πως ήταν γνωστή η συνάντηση και αναμενόμενη για τα μίντια. Η παρουσία τους, όμως, έφερε την αντίδρασή του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος αντιλαμβανόμενος πως ο χώρος είχε κατακλυστεί από κάμερες μ (μαζί με τουρίστες και επισκέπτες του ξενοδοχείου που ήταν στο λόμπι) κάτι που δεν επιθυμούσε σε καμία περίπτωση, αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος από το σημείο της συνάντησης, κάνοντας σαφές στην πλευρά του υφυπουργού πως επιθυμεί μια κατ΄ιδίαν συζήτηση. Και όπως λέγεται οι φράσεις του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ αφορούν τα μίντια και τις κάμερες και σε καμία περίπτωση τον υφυπουργό Αθλητισμού...



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη