14 Σεπ 2019

Παναγιωτόπουλος: «Βρισκόμαστε αρκετά κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης κλοπής οπλισμού στη Λέρο»

Την πεποίθησή του ότι σύντομα θα εξιχνιαστεί η υπόθεση κλοπής στρατιωτικού υλικού στη
Ναυτική Βάση στη Λέρο, εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

“Βρισκόμαστε αρκετά κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Οι έρευνες εξελίσσονται και εντείνονται. Καταλαβαίνω ότι βρίσκονται σε καλό σημείο και σύντομα θα έχουμε αποτέλεσμα”, ανέφερε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, Μιλώντας στον “Αlpha 9.89”.


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επανέλαβε την εκτίμηση ότι η υπόθεση εκτείνεται σε βάθος χρόνου και ότι “ο Σεπτέμβρης του 2018 ήταν το τελευταίο χρονικό σημείο που ξέραμε ακριβώς τι υπάρχει”.

Ωστόσο, συνέστησε υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της έρευνας.

Ερωτηθείς για τα ελληνοτουρκικά, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος διαβεβαίωσε ότι "οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε εξαιρετικά ικανοποιητικό σημείο ετοιμότητας, αξιόμαχου και επομένως αποτρεπτικής ισχύος”.

“προβληματιζόμαστε, παρακολουθούμε τις εξελίξεις, αλλά δεν φοβόμαστε”, ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

“Ετοιμαζόμαστε για όλα τα σενάρια. H Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει ευθεία απειλή από την Τουρκία αλλά μία επιθετική, εμπρηστική ρητορική”, επισήμανε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη