20 Σεπ 2019

Ξέφραγο αμπέλι η πατρίδα μας

Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι ότι αποτελούμε πύλη εισόδου της
ισλαμικής τρομοκρατίας στην Ευρώπη. Η εθνική μας ασφάλεια εξαρτάται κυρίως από τον παράγοντα «τύχη», επειδή οι Αρχές του τόπου με τη στάση τους ενθαρρύνουν τον εποικισμό της Ελλάδας από τους ισλαμιστές και με την πολιτική που ασκείται διευκολύνεται η δράση των κυκλωμάτων διεθνούς τρομοκρατίας. Η «δημοκρατία» σε πρωτοσέλιδο άρθρο της αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CBS News, το οποίο συνέλεξε στοιχεία που αποδεικνύουν πως «οι τρομοκράτες από το Ισλαμικό Κράτος εισέρχονται στην Ελλάδα και μετακινούνται από τη χώρα μας προς τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

Το αμερικανικό δίκτυο αναφέρει πως στην περιοχή γύρω από την Ομόνοια η εγκληματική δράση έχει γνωστή δράση και οι συμμορίες των λαθρομεταναστών δίνουν και παίρνουν».

Στο ρεπορτάζ του CBS News, στο οποίο αναφέρθηκε η εφημερίδα μας, δημοσιογράφος τοποθέτησε κρυφή κάμερα και συναντήθηκε με διακινητή λαθρομεταναστών. Εκείνος, που δεν αντιλήφθηκε την κρυφή κάμερα, ανέφερε πως έχει καταγωγή από τη Βόρεια Αφρική και «έχει αναλάβει ο ίδιος το κύκλωμα παράνομης διακίνησης ανθρώπων». Μάλιστα, παραδέχθηκε πως «μετακινεί ανθρώπους από την Αθήνα προς τις χώρες της δυτικής Ευρώπης και το κόστος ανέρχεται στα 8.000 δολάρια το κεφάλι».

Σοφόν το σαφές. Οσο τάζουμε στους ισλαμιστές εποίκους επιδόματα, στέγαση, τροφή, δωρεάν γη και περίθαλψη, εκπαίδευση για τα παιδιά τους και παροχή ασύλου, θα έρχονται. Από αυτούς που θα έρχονται, οι περισσότεροι θα είναι στρατιώτες του Ερντογάν, τρομοκράτες, θιασώτες του ισλαμικού ριζοσπαστισμού και λίγα γυναικόπαιδα για την παραγωγή τηλεοπτικών εντυπώσεων και τον εκβιασμό συναισθημάτων των Ελλήνων, που επιδοτούν με τους φόρους που πληρώνουν την αντικατάστασή τους από μουσουλμάνους εποίκους.

Θα πρέπει, λοιπόν, να αποθαρρυνθεί ο εποικισμός και να διαμηνυθεί προς όλες τις κατευθύνσεις ότι όποιος μπαίνει παράνομα στην Ελλάδα θα απελαύνεται και δεν θα έχει κανένα προνόμιο. Ολα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού και θα οδηγήσουν ό,τι έχει απομείνει όρθιο στη χώρα μας στην απόλυτη καταστροφή.

dimokratianews.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη