12 Σεπ 2019

Λοβέρδος: «Την ελεεινή πολιτική σκευωρία Novartis θα τη νικήσω»

«Την ελεεινή πολιτική σκευωρία Novartis θα τη νικήσω με τα μέσα άμυνας και επίθεσης
που διαθέτει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην παραδειγματική τιμωρία όσων έχουν εμπλακεί στο κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας», τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο, η νέα δικογραφία που διαβιβάστηκε εις βάρος του σήμερα στη Βουλή, «αποτελεί συνέχεια της προηγηθείσας αστήρικτης και αθεμελίωτης εισαγγελικής ενέργειας», ενώ στόχος είναι «η εκ των υστέρων αυτοδικαιολόγηση των εισαγγελικών λειτουργών που ταλαιπώρησαν δέκα πολιτικά πρόσωπα και τη χώρα για δύο ολόκληρα χρόνια και υπονόμευσαν καίριους θεσμούς του δημοκρατικού πολιτεύματος».


«Η σημερινή εξέλιξη βάζει βουλοκέρι και υποστασιοποιεί την τέλεση της κατάχρησης εξουσίας», επισημαίνει και καταλήγει: «Τίποτε δεν θα περάσει!»

Αναλυτικά, ο κ. Λοβέρδος δήλωσε:

Την ελεεινή πολιτική σκευωρία Novartis θα τη νικήσω με τα μέσα άμυνας και επίθεσης που διαθέτει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην παραδειγματική τιμωρία όσων έχουν εμπλακεί στο κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας.

Και τούτο γιατί η ένδεια της «δικογραφίας» που διαβιβάστηκε σήμερα στη Βουλή με λιγότερα ψευτοστοιχεία και με την πολύ καθυστερημένη αρχειοθέτηση του «ξεπλύματος» αποτελεί συνέχεια της προηγηθείσας αστήρικτης και αθεμελίωτης εισαγγελικής ενέργειας.

Μοναδικός σκοπός πλέον είναι η εκ των υστέρων αυτοδικαιολόγηση των εισαγγελικών λειτουργών που ταλαιπώρησαν δέκα πολιτικά πρόσωπα και τη χώρα για δύο ολόκληρα χρόνια και υπονόμευσαν καίριους θεσμούς του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Η σημερινή εξέλιξη βάζει βουλοκέρι και υποστασιοποιεί την τέλεση της κατάχρησης εξουσίας.

Τίποτε δεν θα περάσει!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη