28 Σεπ 2019

Έλα να πέφτουν οι μάσκες!!! Oι Βρυξέλλες Eπιδοτούν με 1,8 Δισεκατομμύριο τον Σόρος και τις Ψευδό-Ανθρωπιστικές ΜΚΟ του

Hunor BOTH, MTI, Réseau International
Παρουσίαση: Μιχαήλ Στυλιανού
Θερμοκαυτήρα στην πομφόλυγα της

ελλαδικής πολιτικό-διπλωματικής μυθολογίας, που συντηρεί την σταθερή πορεία προς τον εθνικό αφανισμό,
εισάγουν τα στοιχεία του κατωτέρω άρθρου Ουγγρικών μέσων ενημέρωσης.
Αποκαλύπτουν ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποφάσισε με μεγάλη πλειοψηφία να τριπλασιάσει την χρηματοδότηση των ΜΚΟ του Συστήματος Σόρος, στο ύψος των σχεδόν δύο δισεκατομμυρίων Ευρώ, με τον νέο προϋπολογισμό δαπανών της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης.
Αυτή η πληροφορία και τα συμπληρωματικά επεξηγηματικά στοιχεία που την πλαισιώνουν, επιβεβαιώνουν ότι:
Παράλληλα προς την παγερή απόρριψη των δουλικών ικεσιών της εκάστοτε ελλαδικής ηγεσίας, από τους συμμαχικούς και εταιρικούς «θεσμούς», για την χαλάρωση του τοκογλυφικού βρόχου λεηλασίας της χώρας μας και αποστέρησης της από κάθε δυνατότητα εθνικής ανάνηψης και επιπλέον της μαχητικής σύμπραξής τους εναντίον ελληνικών συμφερόντων εθνικής ασφάλειας στο «Μακεδονικό», έχουμε εδώ το τεκμήριο της συνέργειας των ίδιων εικονισμάτων της ελλαδικής πολιτικής θρησκείας και στην άλλη εταίρο-συμμαχική υποβρύχια συνέργεια με την επίσης σύμμαχο Τουρκία, σε συγκλίνουσα δραστική σύμμαχο-εταιρική επίδοση:


Την επιταχυνόμενη και εντεινόμενη επιχείρηση μεταβολής της Ελλάδος σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως πανσπερμίας αλλοφύλων και αλλόδοξων μεταναστών, εχθρικά διακείμενων προς τον πληθυσμό της απογοητευτικής γι’αυτούς κατάληξης και αναγκαστικού περιορισμού τους. Κατάσταση που υπολογισμένα οδηγεί σε εσωτερική ζούγκλα αιματηρών συγκρούσεων - εθνικών, θρησκευτικών και δογματικών- που θα οδηγήσουν στο παλαιότατα επιθυμητό αποτέλεσμα αφανισμού του γηγενούς πληθυσμού - με την δημογραφική νομοτέλεια και την αναγκαστική μεταναστευτική διασπορά του στους τέσσερεις ανέμους. ΄Ετσι οι περιζήτητοι τίτλοι κληρονομιάς του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού θα μείνουν, χωρίς αμφισβήτηση, στην κυριότητα της φωτοδότριας Δύσης.



Αλλά ιδού τι αναφέρει το προτεινόμενο αφυπνιστικό άρθρο:
΄Αξιζε λοιπόν τον κόπο για τον Τζωρτζ Σόρος να δαπανήσει εκατομμύρια ευρώ στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση, ιδιαίτερα για «ψήσιμο» (lobbying) της Κομισιόν, να έχει πάει περισσότερες από είκοσι φορές να συναντήσει τους επικεφαλής της και να έχει τοποθετήσει μόνιμους εισηγητές- προπαγανδιστές του (lobbyistes) μέσα στους κόλπους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


Ο θεαματικός Αμερικανός Χρηματιστής πέτυχε τώρα να τριπλασιάσει την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην «προστασία των δημοκρατικών αξιών» και συγκεκριμένα στις Μ.Κ.Ο. της αυτοκρατορίας Σόρος, στον προϋπολογισμό-πλαίσιο 2021-2027 της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης στην σύνοδο της ολομέλειας της Ευρωβουλής, την 17 Ιανουαρίου στο Στρασβούργο. Σύμφωνα με την σχετική έκθεση, που εγκρίθηκε με 426 ψήφους έναντι 152, η Ε.Ε. θα διαθέσει 1,8 δισεκατομμύριο Ευρώ στο νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Δικαιώματα και Αξίες» στον προϋπολογισμό της προσεχούς επταετίας, αντί των 642 εκατομμυρίων που είχαν προβλεφθεί αρχικά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.


Το δεύτερο νομοθετικό όργανο της Ε.Ε., το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, που αποτελείται από τις κυβερνήσεις των κρατών-μελών, απομένει να καθορίσει την θέση του για την δημιουργία και την χρηματοδότηση του προγράμματος των ΜΚΟ και στην συνέχεια θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο θεσμών.


Ο Σόρος έχει τακτικές συνομιλίες με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προσωπικά ο ίδιος και μέσω των πρακτόρων εισηγητών του.


Όπως το είχε συνοψίσει η ηλεκτρονική εφημερίδα Origo , βάσει της έρευνας που είχε πραγματοποιήσει η Ουγγρική εφημερίδα Magyar Idök,
από τα προσιτά στο κοινό στοιχεία προκύπτει ότι ο Τζωρτζ Σόρος είχε περισσότερες από 20 συσκέψεις με τις κυριότερες ευρωπαϊκές επιτροπές από την έναρξη της θητείας του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, την 1η Νοεμβρίου 2014.


Βασιζόμενοι στο ημερολόγιο της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης ή στις ανακοινώσεις των ίδιων των ΜΚΟ του Σόρος, μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι το Ινστιτούτο Ευρωπαϊκής Πολιτικής της Ανοικτής Κοινωνίας (της Διεθνούς Οργάνωσης Σόρος) διαθέτει διαπίστευση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.Οι 12 εισηγητές-πράκτορές του συναντήθηκαν 52 φορές κάθε χρόνο με τους εκπροσώπους των ευρωπαϊκών επιτροπών, τουτέστιν μια φορά την εβδομάδα.
Η εφημερίδα Magyar Idöka βρήκε έναν κατάλογο συσκέψεων με επιτρόπους, μέλη του επιτελείου ή τους γενικούς διευθυντές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από τον Νοέμβριο του 2014. Η Κομισιόν δεν δημοσιεύει πληροφορίες για την δράση των πρακτόρων-εισηγητών πλησίον του προσωπικού χαμηλότερου βαθμού.


Στα πρακτικά των 45 συσκέψεων, ανακαλύψαμε επίσης ότι, από το 2015, ο Φραντς Τίμερμαν και ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ συζητούν με τον Σόρος για τα θέματα της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης, αλλά ασφαλώς και για την Ουγγαρία…*


Τα εκατομμύρια Ευρώ που ξόδεψε ο Σόρος για τον επηρεασμό της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης αποδείχτηκαν καρποφόρα.
Η Magyar Idöka γράφει επίσης ότι η οργάνωση του Σόρος έχει επιτύχει μιαν εκπληκτική διείσδυση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Σημαντική λεπτομέρεια, τα μέλη του Ιδρύματος Ανοικτή Κοινωνία ήταν παρόντα στις Βρυξέλλες ήδη από το 2008, αλλά δραστηριοποιήθηκαν συγκεντρώνοντας τις δυνάμεις τους στις εκλογές του 2014.
΄Επειτα, από την αρχή του μεταναστευτικού κύματος εντατικοποίησαν στο μέγιστο την δράση τους, χρησιμοποιώντας δεκάδες λομπίστες πράκτορες επιρροής, με επίσημη (Ευρω-Ενωσιακή) αναγνώριση αποστολής, οι οποίοι βρίσκονταν καθημερινά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μεταξύ μόνο της 1ης Ιανουαρίου και της 1ης Δεκεμβρίου 2016, περίοδο κατά την οποία 10 από τους 17 τέτοιους λομπίστες είχαν ήδη διαπιστευθεί, οι δαπάνες της εκστρατείας επηρεασμού των Ευρωβουλευτών είχαν φτάσει, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, μεταξύ των 2.250.000 και Δυόμιση εκατομμυρίων Ευρώ.
Το 2017, η αποστολή συμπληρώθηκε με δύο ακόμη πράκτορες-εισηγητές του Σόρος, οι οποίοι συνάντησαν πενήντα φορές (!) τους επικεφαλής της Κομισιόν.

΄Ετσι συμβαίνει ώστε το ένα τρίτο των Ευρωβουλευτών να είναι μέσα στην Τσέπη του Σόρος.
Η απόφαση του Κοινοβουλίου για την νέα χρηματοδότησηδεν έχει τίποτα το εκπληκτικό, όταν έχει δημοσιευτεί ότι ανακαλύφτηκε στην βάση των δεδομένων της ίδιας της οργάνωσης του Σόρος, Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας, μια λίστα ευρωβουλευτών «προσκείμενων» στον δισεκατομμυριούχο.


Υπό τον τίτλο «Πιστοί Σύμμαχοι», διαβάζουμε τα ονόματα των προσώπων που ψηφίζουν αποφάσεις και διαπιστώνουμε ότι ο Σόρος ασκεί άμεση επιρροή στους 226 από τους 751 Ευρωβουλευτές.
΄Ετσι, ο Σόρος αντιπροσωπεύει την μεγαλύτερη φατρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με το ένα τρίτο των ευρωβουλευτών στην τσέπη του.


Source : http://www.origo.hu/nagyvilag/20190117-civil-szervezetek.html
via:https://lesobservateurs.ch/2019/01/23/bruxelles-donne-18-milliard-a-soros-et-a-ses-ong-pseudo-humanitaires/

* Υπαινιγμός για την υποκίνηση της διωκτικής εκστρατείας της Κομισιόν κατά της ουγγρικής κυβέρνησης, λόγω των μέτρων που έχει πάρει εναντίον της υπονομευτικής δράσης του Σόρος στο εσωτερικό της Ουγγαρίας.

reseauinternational
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη