22 Οκτ 2019

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα βρεθεί σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να εποπτεύσει εάν υλοποιούνται όσα εξήγγειλε στη ΔΕΘ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, στις 15:00 αναμένεται να έχει σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς στο Υπουργείο Εσωτερικών, Υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Μετέπειτα, και συγκεκριμένα στις 18:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης. Τέλος, η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη θα κλείσει στις 20:00 το βράδυ όπου θα μιλήσει στο επίσημο δείπνο της φετινής διοργάνωσης του «Συμποσίου της Θεσσαλονίκης» με τίτλο «Governing at a time of ungovernability», στο ξενοδοχείο Hyatt.

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα βρεθεί σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος
Μητσοτάκης προκειμένου να εποπτεύσει εάν υλοποιούνται όσα εξήγγειλε στη ΔΕΘ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, στις 15:00 αναμένεται να έχει σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς στο Υπουργείο Εσωτερικών, Υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.


Μετέπειτα, και συγκεκριμένα στις 18:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης.

Τέλος, η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη θα κλείσει στις 20:00 το βράδυ όπου θα μιλήσει στο επίσημο δείπνο της φετινής διοργάνωσης του «Συμποσίου της Θεσσαλονίκης» με τίτλο «Governing at a time of ungovernability», στο ξενοδοχείο Hyatt.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη