13 Οκτ 2019

Τα κάστρα πέφτουν από μέσα

Ελληνίδες – Έλληνες
Κανένα κάστρο δεν έχει πέσει μετά από

πολιορκία αν δεν υπάρξει και εκ των έσω επανάσταση,διότι

1. Θα πρέπει να καταλάβουμε σαν λαός ότι εάν δεν επαναστατήσουμε και δεν διώξουμε εμείς σαν λαός τους μετανάστες οι πολιτικοί θα εφαρμόζουν αυτά που θέλουν και τους συμφέρει.

2. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι η υποχωρητικότητα έναντι των Τούρκων φτάνει και εμείς σαν λαός θα πρέπει να απαιτήσουμε δράσεις και ενέργειες τέτοιες που θα αναγκάσουν τις Κυβερνήσεις να δείξουν αποφασιστικότητα , σε λίγο καιρό θα κάνουν συμφωνία κάτω από το τραπέζι για συνεκμετάλλευση.

3. Θα πρέπει να απαιτήσουμε σαν λαός να ορισθεί Α.Ο.Ζ διότι τότε και μόνον τότε θα έχουμε σώσει το εθνικό μας έδαφος ( Π.Χ. τι έκανε ο Παπαδόπουλος στην Κύπρο , και οι εδώ πολιτικοί τον κατηγόρησαν.)

4. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι οι τάχα μου οικονομικές εκπτώσεις που εξήγγειλε η κυβέρνηση δεν είναι εκπτώσεις αλλά τρικ , διότι εκτός από την φορολογία μας βάζουν 30% σε ηλεκτρονικές αποδείξεις και όταν δεν συμπληρώσουμε το ποσόν που μας αναλογεί τον καθένα θα μας βάζουν πέναλτι 22% για το υπόλοιπο ποσό.

5. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν μπορεί Ο Πρωθυπουργός να μας λέει ανάπτυξη για όλους από την μία και από την άλλη να καταργεί συμβάσεις εργασίας και να νομοθετεί κατ’ ευθεία ότι ζητάει ο Σ.Ε.Β.

6. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι παιδεία δεν μπορεί να γίνεται με τα ψέματα και να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια με προσλήψεις αναπληρωτών, και αυτή την στιγμή να υπάρχουν τεράστια κενά στην εκπαίδευση.

7. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι ενώ ένα μέτρο δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μας ( Ιθαγένεια – Θρήσκευμα) να καταργείται από τίτλους σπουδών.

8. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι η διοίκηση μιας χώρας δεν είναι το ίδιο όπως η διοίκηση μιας εταιρείας έτσι όπως την βλέπει Ο Κ. Πρωθυπουργός.

9. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι όταν τοποθετείς στην κυβέρνηση στελέχη πολυεθνικών εταιρειών αυτοί θα κοιτάξουν το συμφέρον τους και τα συμφέροντα των εταιρειών διότι ο μόνος θεός γι’ αυτούς είναι το χρήμα.

10. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι η παλαιά φουρνιά της γενιάς του Πολυτεχνείου μίσησε θανάσιμα τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας και ακόμη και τώρα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο.

Ελληνίδες – Έλληνες εάν δεν ξεσηκωθούμε και να διώξουμε όλους αυτούς τους πολιτικούς που έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν κακό στον λαό , στην πατρίδα , στο έθνος η μοίρα μας είναι προδιαγεγραμμένη.

Πόπη Ζώη


https://www.triklopodia.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη