16 Οκτ 2019

Τι ζουμε!!!!....Ανακοίνωσαν συνεργασία Μαρέβα Μητσοτάκη και Λάκης Γαβαλάς

Τη συνεργασία του με τη Μαρέβα Μητσοτάκη ανακοίνωσε ο Λάκης Γαβαλάς,
αποκαλύπτοντας ότι πλέον ανήκει στη δημιουργική ομάδα της Zeus+Dione!
Όπως είπε σε συνέντευξή του στην εκπομπή ..

«Dot», το τελευταίο διάστημα έχει αναλάβει τα αξεσουάρ του fashion brand, ενώ παράλληλα ετοιμάζει και μια σειρά ανδρόγυνων πουκαμίσων.

«Με τη Μαρέβα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια – είχαμε εικαστικοκοινωνικές επαφές» αποκάλυψε ο γνωστός σχεδιαστής, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τη σύζυγο του πρωθυπουργού «ενθουσιώδες κορίτσι»! Αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη τόνισε ότι είναι καλοντυμένος, αν και μη συμβατός με τα προσωπικά του γούστα. «Εγώ κοστούμι και γραβάτα θα φόραγα μόνο στο φέρετρο» είπε γελώντας ο MrLAK, ο οποίος δήλωσε ακόμα πως νοσταλγεί τη… φυλακή!


«Θα ξαναπήγαινα για έξι μήνες εκεί μέσα, να πετάξω τα λούσα, να ηρεμήσω, να διαβάσω κανένα βιβλίο που δεν προλαβαίνω» δήλωσε ο εκκεντρικός σχεδιαστής ο οποίος στο παρελθόν έμεινε έγκλειστος για 15 μήνες στον Κορυδαλλό λόγω χρεών προς το Δημόσιο. Μόνη προϋπόθεση για να επιστρέψει στο κελί, όπως είπε, είναι να έχει μαζί του αυτά που θεωρεί απαραίτητα.
«Αρκεί να έχω το… άρωμά του κι ένα «μπλιτς» για τα μαλλιά μου γιατί δεν μου αρέσουν σκούρα» εξήγησε και διευκρίνισε πως ουδέποτε υπέστη bullying στη «θητεία» του πίσω από τα κάγκελα.
«Είδατε να παθαίνω κάτι; Δεν μου έκαναν κανένα bullying, ίσα ίσα που με φώναζαν οι «μεγάλοι» που κάθονταν με τα πούρα για να καθίσω μαζί του» ανέφερε, προσθέτοντας, ωστόσο, πως δεν είχε και πολλά να τους πει και εξήγησε ότι πολλές φορές αστειευόταν ακόμα και με βαρυποινίτες: «Εσείς μιλάτε για μπίζνες, εγώ τι να σας λέω, για στριφώματα;» τους απαντούσε.


Πηγή: Espresso
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη