23 Οκτ 2019

Champions League: Επεισόδια οπαδών Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στα Πετράλωνα!

Βραδιά Champions League α Τρίτη 22.10.2019 και στην Ελλάδα της μιζέριας…
τον χαβά μας!
Champions League – Και επεισόδια για να “δέσει το γλυκό”
Δεν έφταναν οι εικόνες ντροπής στο παιχνίδι νέων μεταξύ Ολυμπιακού και Μπάγερν Μονάχου για την Youth League, που διεξήχθη στου Ρέντη και διακόπηκε μετά από εισβολή οπαδών και επεισόδια!

Είχαμε και επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού πριν το ματς του Champions League!Δεν έφτανε το… διεθνές ρεζιλίκι με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου και την Bild να τις περιγράφει… καρέ – καρέ.
Όλα συνέβησαν λίγο πριν το μεγάλο παιχνίδι των “ερυθρολεύκων” στο Καραϊσκάκη με την γερμανική ομάδα, με οπαδούς του Ολυμπιακού να περνούν -προφανώς “κατηφορίζοντας” προς το φαληρικό στάδιο- έξω από σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού στα Πετράλωνα.
Μάλιστα, είναι… γνωστό πως πριν από αρκετά παιχνίδια του Ολυμπιακού αυτό το “ραντεβού” είναι πια “κανόνας”. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, λοιπόν, συνεπλάκησαν με εκείνους του Παναθηναϊκού με μάχες σώμα με σώμα και την… μπάλα φυσικά να παίρνει και σταθμευμένα οχήματα που υπέστησαν ζημιές.
Μέχρι να έρθει η αστυνομία, τα… θερμόαιμα “παλικάρια” είχαν εξαφανιστεί. Οι μεν έφυγαν για το γήπεδο, οι δε μπήκαν στον σύνδεσμο και η ζωή συνεχίζεται.
Μια ακόμη βραδιά ντροπής για τον ελληνικό αθλητισμό…
Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου.
https://www.newsit.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη