19 Οκτ 2019

Ετοιμάζουν hotspot στην πλατεία Βάθη για 700 παράτυπους μετανάστες – Αντιδρούν οι κάτοικοι (εικόνες)

Λίγα μόνο μέτρα, από το Δημαρχείο της Αθήνας στη Λιοσίων, η πλατεία Βάθη αποτελεί εδώ και
χρόνια σοβαρή εστία εγκληματικότητας της Αθήνας – Πορνεία, ναρκωτικά, βρωμιά σε μία από τις ...
παλιότερες πλατείες της πρωτεύουσας – Όσοι κάτοικοι έχουν απομείνει εκεί μιλούν για αίσχη και ζητούν την άμεση παρέμβαση της πολιτείας.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, οι αρμόδιες υπηρεσίες της πολιτείας ετοιμάζονται να φτιάξουν και hotspot στην περιοχή.
Η λαϊκή ρήση λέει: «Τα ‘χαμε χύμα, μας ήρθαν και τσουβαλάτα». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζεται και τεράστιο Hotspot στην περιοχή.
Η κυβέρνηση επιθυμεί να δημιουργήσει περισσότερες θέσεις φιλοξενίας προσφύγων στην ενδοχώρα, ώστε να αποσυμφορηθούν τα hot spot των νησιών. Μια τέτοια δομή ετοιμάζεται να λειτουργήσει στην πλατεία Βάθη.


Συγκεκριμένα, μετά από μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής στο Newsbomb.gr επισκεφτήκαμε το σημείο όπου ετοιμάζει η πολιτεία να δημιουργήσει ένα τεράστιο hotspot ή για να το πούμε πιο «διπλωματικά», ένα κέντρο φιλοξενίας μεταναστών.




Στο κόκκινο οι κάτοικοι…
Όσοι ζουν εκεί κάνουν λόγο για μία συνοικία που έτσι κι αλλιώς εδώ και χρόνια βασιλεύει ο φόβος… Μια σχεδόν «τριτοκοσμική» συνοικία, στις παρυφές της Ομόνοιας, που φτάνει μέχρι τον Άγιο Παύλο.

Οι μόνιμοι κάτοικοι είναι ήδη στα κάγκελα καθώς στην περιοχή επικρατεί τα τελευταία χρόνια χάος και όπως τονίζουν έχει γίνει γειτονιά ναρκωτικών και πορνείας: «δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ούτε τις πρωινές ώρες στους δρόμους γύρω από την πλατεία. Παντού υπάρχουν ναρκομανείς και ιερόδουλες. Βρωμάνε οι δρόμοι. Όπου και να κοιτάξετε όλες τις ώρες θα δείτε σύριγγες πεταμένες κάτω και ιερόδουλες. Η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο. Δεν μπορούμε να βγάλουμε τα παιδιά μας βόλτα» καταγγέλλει στο Newsbomb.gr κάτοικος της περιοχής.
πενταποσταγμα







fonaklas.blogspot.com 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη