11 Οκτ 2019

Λαφαζάνης για ομολογία Βούτση: Το είπα και εγώ και μου έλεγαν «θα μας κάψεις» (Video)

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ομολογία του πρώην προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση ο οποίος χωρίς περιστροφές είπε, κατά την
παρουσίαση του βιβλίου του Αριστείδη Μπαλτά, ότι το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν έτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.


Στο θέμα αναφέρθηκε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος το 2012 είχε κάνει μια παρόμοια δήλωση και είχε προκαλέσει τότε μεγάλες αντιδράσεις.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν εντελώς ανέτοιμος και απροετοίμαστος για να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας» επανέλαβε ο κ. Λαφαζάνης αποκαλύπτοντας ότι τότε «με έπαιρνε τηλέφωνο ο Τσίπρας και μου έλεγε ότι θα μας κάψεις, αυτά υπονομεύουν την προοπτική μας» είπε ο κ. Λαφαζάνης.

Όπως εξήγησε «εγώ για να βοηθήσω έκανα αυτές τις δηλώσεις για να αναδείξω μια αλήθεια που έπρεπε ο ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει κεντρικά υπόψην του γιατί μπαίναμε σε μια φάση που πλησίαζε η διακυβέρνηση της χώρας.

Δυστυχώς τα κατεστημένα κόματα έχουν μια απίστευτη βουλιμία εξουσίας».

«Το σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στη λογική εδώ και τώρα κυβέρνηση και έβαζε σε δεύτερη, τρίτη, τέταρτη, μοίρα το πώς θα κυβερνήσει.

Είχαμε έναν ΣΥΡΙΖΑ που βάδιζε προς τη διακυβέρνηση και δεν είχε πρόγραμμα με αρχή και μέση, τέλος για το τι θα κάνει στη διακυβέρνηση» συνέχισε ο κ. Λαφαζάνης.

Όπως είπε, μάλιστα, «λέγαμε ότι θα καταργήσουμε τα μνημόνια και δεν είχαμε αναλύσει τις συνέπειες από μια τέτοια κίνηση».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη