18 Οκτ 2019

Οι Αμερικανοί φοβούνται ότι οι Κούρδοι του YPG, θα εκδικηθούν… “προσφέροντας”

Οι Κούρδοι μπορούν να παραδώσουν στη Ρωσία και στη Συρία τις απόρρητες
πληροφορίες των αμερικανικών δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων, γράφουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης!

Σε συνεργασία με τους Κούρδους, η Ρωσία και η Συρία μπορεί να έχουν ένα και ένα bonus κατασκοπευτικό, καθώς οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις έδρασαν επί σειρά ετών με Αμερικανούς κομάντος, μελετώντας τις τακτικές τους, τις μεθόδους, τις διαδικασίες, τα όπλα και την πρόσβαση στις πληροφορίες τους και μυστικά έγγραφα, γράφουν οι Military Times.

Ένας πρώην στρατιωτικός κατάσκοπος των ΗΠΑ πιστεύει ότι η πιθανή διάδοση ευαίσθητων πληροφοριών των δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων των ΗΠΑ από τους Κούρδους θα ήταν ένα τεράστιο πρόβλημα.

Την ίδια στιγμή, ένας πρώην στρατιωτικός αξιωματούχος των ΗΠΑ δήλωσε ότι οι Κούρδοι δεν έχουν μυστικές πληροφορίες που μπορούν να μοιραστούν, αλλά έχουν πληροφορίες σχετικά με ορισμένα από τους συνεργάτες και τις διαδικασίες των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ.

Η μετάδοση αυτών των πληροφοριών μπορεί επίσης να είναι ευαίσθητη, λένε οι πηγές. Παρά το γεγονός ότι οι Αμερικανοί αποκαλούν Κούρδους πιστούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτοί μπορούν να «αναγκαστούν να ανταλλάξουν πληροφορίες με τη Ρωσία», γράφει το σάιτ.

ΠΗΓΗ: https://vz.ru/

defence-point.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη