17 Νοε 2019

Αποκάλυψη-«βόμβα» για Χρυσοχοϊδη από Νικολόπουλο: Δίνει πάνω από 4 εκατ. ευρώ σε ΜΚΟ! (vid)

Μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί έσκασε σαν βόμβα σε εκπομπή του «ΒΕΡΓΙΝΑ TV» από τον Νίκο Νικολόπουλο, σχετικά με την
πρόθεση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοίδη, να επιχορηγηθεί με 4.239.520,16 ευρώ τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΜΕΤΑδραση».


Σύμφωνα με το έγγραφο «φωτιά» που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα», ο κ. Χρυσοχοίδης, με επιστολή του στις 6 Νοεμβρίου του 2019 υπέβαλε πρόταση στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στη Γενική Διεύθυνση Δημοσίων Επενδύσεων για την ένταξη του έργου με τίτλο «Ensuring and enhancing access to affair and efficient Asylum Process in Greece» στο συγχρηματοδοτούμενο ΠΔΕ ΣΑΕ 7552, ώστε η συγκεκριμένη ΜΚΟ να λάβει «βοήθημα» που θα ξεπερνά τα 4 εκ. ευρώ!



Στο αίτημα, υποδεικνύεται μάλιστα η ένταξη ειδικής διάταξης με σκοπό τη συγκεκριμένη χορηγία της ΜΚΟ που προσδιορίζεται ως «Δράση για τη μετανάστευση και την ανάπτυξη»


Μέσα από την εκπομπή ερωτήθηκε ο κ. υπουργός «γιατί δεν επιχορηγείται και η ΕΛΑΣ με αντίστοιχα ποσά; Δεν υπάρχουν ανάγκες της Ελληνικής Αστυνομίας όπως η αγορά γιλέκων ή η αντικατάσταση φθαρμένων ελαστικών των περιπολικών που να αξιολογούνται ως σημαντικές για να τύχουν επιχορήγησης; Γιατί τόσα χρόνια τα συναρμόδια υπουργεία σε συνεργασία με τους Φορείς δε δημιούργησαν μία ΜΚΟ που να μπορεί να βοηθά στην ανάπτυξη ελληνικών οικογενειών που έχουν ανάγκη;»






 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη