14 Νοε 2019

«Πιπεράτο» ΚΟΥΪΖ: Σε ποιον διευθυντή εφημερίδας… ο Χρυσοχοϊδης παρέχει 4+2 αστυνομικούς για να πηγαίνει στον «πρωινό καφέ» Πρεσβείας; (pic)

Την ώρα που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έδινε επικοινωνιακό ρεσιτάλ
(υποκρισίας) ότι κόβει την καταχρηστική διάθεση αστυνομικών-συνοδών (σε vip πολιτικούς-επιχειρηματίες και σε ευπαθείς

στόχους), όπως σας είχαν αποκαλύψει τα Piperata.gr, την ίδια στιγμή παρείχε ρουσφετολογικά (κατά το δοκούν) άνδρες της ΕΛ.ΑΣ για τη φύλαξη προσώπων που ο ίδιος διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις.





…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη



Η αλήθεια είναι ότι οι δύο από τους έξι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προϋπήρχαν στη διάθεση του εν λόγω διευθυντή καθημερινής εφημερίδας και ήταν από τη δύναμη της αντιτρομοκρατικής. Αυτό σημαίνει ότι το αίτημα του είχε ήδη κριθεί και αξιολογηθεί, κι έτσι του είχαν διατεθεί οι δύο αστυνομικοί.

Με το που ανέλαβε, όμως, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, προφανώς για να του ανταποδώσει τη βοήθεια… για το ότι ανέλαβε το επίμαχο υπουργικό χαρτοφυλάκιο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την προτροπή ισχυρού πρέσβη (από τον Μάρτιο είχε κλειδώσει αυτό και τα Piperata.gr σάς το είχαν αποκαλύψει με απόλυτη βεβαιότητα ότι θα ήταν ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη), αμέσως έδωσε εντολή στην διεύθυνση επισήμων για να του διατεθούν τέσσερις ακόμη αστυνομικοί-συνοδοί! Έτσι, μαζί με τους δύο άνδρες της αντιτρομοκρατικής που ήδη είχε, έφθασε να έχει έξι!
Μάλιστα, οι αστυνομικοί που ψάχνονταν αν θα πήγαιναν ή όχι κοντά του, αποκάλυπταν ότι είναι και μέτοχος στον όμιλο που ανήκει η εφημερίδα (επομένως και στο κανάλι), ενώ η δημοσιογραφική και πολιτική πιάτσα βοά ότι… είναι κρυφο-μέτοχος και σε διαφημιστική εταιρεία που ανήκει σε αδελφό -ενός άλλου- υπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκη, γόνου ισχυρού «βαρόνου» της ΝΔ, η οποία λυμαίνεται το δημόσιο, αλλά και το διαπλεκόμενο (κρατικοδίαιτο ιδιωτικό) χρήμα, ειδικά όταν το «γαλάζιο» κόμμα βρίσκεται στην εξουσία.
Πρόκειται για τη μία από τις δύο γνωστές διαφημιστικές εταιρίες πολιτικών γόνων που παρέχουν με εξωφρενικές αμοιβές επικοινωνιακές συμβουλές και δημόσιες σχέσεις, ελέω διαπλεκόμενων συμφερόντων και κατάχρησης εξουσίας…
Εν τούτοις, το κουίζ δεν αφορά στη διαφημιστική, αλλά το ποιος είναι ο διευθυντής καθημερινής εφημερίδας και ποια η σχέση που έχει με τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο οποίος υποτίθεται διαθέτει αξιοκρατικά (δίκαια και αμερόληπτα) αστυνομικούς-συνοδούς για την προστασία vip πολιτικών-επιχειρηματιών και ευπαθών στόχων.
Όμως, ούτε η πρεσβεία είναι το θέμα μας… Απλώς, προστίθεται στο κουίζ, γιατί ο πραγματικός λόγος που οι αστυνομικοί φυλάνε τον διευθυντή της καθημερινής εφημερίδας είναι ότι… πηγαίνει στον «πρωινό καφέ» της πανίσχυρης πρεσβείας!
Με λίγα λόγια, τις δικές του διαπλοκές… τις πληρώνουν οι φορολογούμενοι Έλληνες πολίτες!
ΥΓ.: Αν δεν βρίσκεται ποιος είναι… και γνωρίζετε τον Νίκο Χατζηνικολάου, ρωτήστε τον… Είμαι βέβαιος ότι κατάλαβε!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη