22 Νοε 2019

Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του Μανώλη Γλέζου

Συνεχίζει να αποδεικνύει ότι είναι μαχητής ο 97χρονος Μανώλης Γλέζος. Η εισαγωγή του
στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ την περασμένη Τρίτη για προγραμματισμένο έλεγχο νευρολογικής πάθησης δεν εξελίχθηκε όπως αναμενόταν, ωστόσο ο ίδιος δεν κάμφθηκε ούτε λεπτό λόγω της πορείας που έλαβε η νοσηλεία του και η οποία συνεχίστηκε στη Μονάδα του Καρδιολογικού Τμήματος.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του, ο ασθενής νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στην Καρδιολογική Μονάδα - η σταθερότητα της κατάστασης κάθε ασθενή μέσα σε μία Μονάδα όπως η Καρδιολογική ή η ΜΕΘ ή η ΜΑΦ εκτιμάται ως θετικό στοιχείο και αφήνει ένα μικρό περιθώριο αισιοδοξίας για την έκβαση της διαδρομής του.


Πάντως, έως και χθες το βράδυ ο κ. Γλέζος διατηρούσε την επαφή με το περιβάλλον μέσα στη Μονάδα. Άλλωστε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης είχε δεχθεί την επίσκεψη του υπουργού Υγείας, κ. Βασίλη Κικίλια ο οποίος ζήτησε και ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την υγεία του εμβληματικού στελέχους της Αριστεράς.

Όπως εξήγησαν οι γιατροί, ο ασθενής είχε εισαχθεί για τον έλεγχο νευρολογικής πάθησης που αντιμετωπίζει, ωστόσο στη συνέχεια εκδήλωσε συμπτώματα καρδιολογικής φύσεως και κρίθηκε αναγκαίο να παρακολουθηθεί και από τους καρδιολόγους. Υπενθυμίζεται ότι ο 97χρονος έχει καρδιολογικό ιστορικό, οπότε η παραμονή του στη Μονάδα διασφαλίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παροχή της αναγκαίας περίθαλψης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη