15 Δεκ 2019

Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΑ ΠΑΟΛΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ... ''ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ''

Γελοίο. Ξεφτυλιστικό. Γυναίκα βουλευτίνα, συριζαία, ζήτησε, λέει, συγγνώμην, ενώ το
κορίτσι δεν προέβη σε καμιά δημόσια απολογία. Κάποιοι, μάλιστα, από την άλλη πλευρά, έσπευσαν να πουν μπράβο στην κυρία διότι, λέει, ...

ναι μεν έκανε την πολιτική απρέπεια, όμως αναγνώρισε το λάθος της. Κανένα λάθος δεν ανεγνώρισε η εκλεγμένη Νίνα Κασιμάτη, η οποία χαρακτήρισε τους αστυνομικούς με το γνωστό πεζοδρομιακό σύνθημα ''Μπάτσοι, δολοφόνοι, γουρούνια''.

Κατ΄ αρχήν. Βουλευτής που πληρώνεται από το δημόσιο, ανήκει σε κόμμα το οποίο επίσης επιχορηγείται από την τσέπη των φορολογούμενων δεν νοείται να χαχανίζει ότι οι μπάτσοι είναι δολοφόνοι ή βαποράκια ναρκωτικών ή ό,τι άλλο. Οι δικαστές είναι πουλημένοι, οι δημοσιογράφοι λαμόγια, οι πολιτικοί διαπλεκόμενοι, οι επιχειρηματίες καθάρματα κλπ. Στο φινάλε αν συμβαίνουν όλα αυτά τα ωραία, γιατί να σε πληρώνω, εσένα τον πολιτικό, όταν με το κόμμα σου και τους... αγώνες σας δεν έχετε καταφέρει τίποτα.
Κι αν ισχύουν όλοι αυτοί οι πεζοδρομιακοί χαρακτηρισμοί, που ισχύουν σε κάποιο άλφα βαθμό, το πρόβλημα, βρε νούμερο πολιτικέ, θα λυθεί με συνθήματα στους τοίχους και στο facebook; Μα τόσο της πλάκας είστε εσείς της δήθεν αριστεράς; Η πολιτική παρέμβαση στην κοινωνία έχει... αποτέλεσμα με παραλληλισμούς, σαν κι αυτόν από συριζαίο βουλευτή, που έμπλεξε στην.. ανάλυση του θέματος τα... ''τέτοια'' της συμπαθούς αοιδού Πάολας.
Η κυρία Νίνα Κασιμάτη είπε αυτό που είπε, αυτό που έγραψε και ξεσηκώθηκε το σύμπαν της πολιτικής Ελλάδος. Ποια συγγνώμην, ρε; Η κυρία βουλευτίνα αντέδρασε ως εξής: Έκανα πλάκα. Ένα αστείο είπα. Δηλαδή; Κακώς με πήρατε στα σοβαρά. Αυτή ήταν η αριστερής κουλτούρας αντίδραση της. Μόνο συγγνώμην δεν είναι.
Και από ποιους ζήτησε συγγνώμην η βουλευτίνα; Από τους... μπάτσους, που την απειλούν με μήνυση. Είμαστε καφριστάν. Το αν έχουμε ή όχι μπάτσους δολοφόνους και γουρούνια αφορά όλους, όχι μόνο τα γουρούνια.
http://www.apodytiriakias.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη