11 Δεκ 2019

Το σύμβολο του Παντουρκισμού στην Αθήνα.Τουρκικό συμβούλιο : η παγκόσμια πολιτική ένωση των τούρκων σηκώνει σημαία στην Αθήνα !!

Δημήτρης Αλεξόπουλος
Σε προηγούμενο άρθρο μου είδαμε ότι
ο εορταστικός στολισμός στην Αθήνα με τα οκτάγωνα παραπέμπει σ’ένα απο τα κυριότερα ιερά σύμβολα του Ισλάμ, ΤΟ ΟΚΤΑΓΩΝΟ ΡΟΥΜΠ-ΕΛ ΧΙΖΜΠ.
Ειδικότερα όμως χρησιμοποιείται κατά κόρον από ένα συγκεκριμένο έθνος: ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Το Τουρκικό συμβούλιο είναι ένας διεθνής οργανισμός ΤΟΥΡΚΟΓΕΝΩΝ ΛΑΩΝ ο οποίος ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό τη σύσφιξη και την από κοινού δράση όλων των τουρκογενών εθνών έτσι ώστε να δημιουργηθεί μία ισχυρή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ τους η οποία θα έχει ισχυρή παρουσία και ισχυρό λόγο στη διεθνή σκακιέρα.
Κράτη μέλη του είναι προς το παρόν η Τουρκία,το Καζακστάν,το Ουζμπεκιστάν,το Αζερμπαΐτζαν και το Κιργιστάν.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ’ΟΥΣΙΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ.

Εκτός όμως από αυτά τα κράτη-μέλη υπάρχουν και άλλα Τουρκογενή ως παρατηρητές όπως το Τουρκμενιστάν αλλά και δυστυχώς για πολλούς λόγους Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

Η επίσημη σημαία του Τουρκικού συμβουλίου η οποία υιοθετήθηκε το 2012 ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ (αυτή είναι η πραγματική γαλάζια πατρίδα;) ενώ φέρει ως σύμβολα τον Ήλιο,την Ημισέληνο και το ΟΚΤΑΓΩΝΟ ΑΣΤΡΟ.

Έτσι ανακαλύπτουμε ακόμα ένα στοιχείο για τη ταυτότητα του περίεργου εορταστικού στολισμού.

ΆΡΑΓΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ;
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΟΡΜΠΑΝ;




Κράτη μέλη του Τουρκικού Συμβουλίου (πράσινο) και κράτη παρατηρητές (μπλε).Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΡΑΤΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΟ 2018.Ο Βίκτωρ Όρμπαν δήλωσε πολύ υπερήφανος για τη ΤΟΥΡΚΙΚΗ καταγωγή των Ούγγρων παρ’ολο του ότι αρκετοί συμπατριώτες του αλλά και η επιστημονική κοινότητα,διαφωνούν καθέτως με αυτή την υπόθεση.

Copyright Δημήτρης.Α.Αλεξόπουλος 2019

ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΡΘΡΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΜΕ ΥΠΟ ΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΥ ΜΟΥ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη