2 Δεκ 2019

Σύλληψη Τζέρρυ Δημητρίου .... πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Αρχιεπισκοπής Αμερικής (ΗΠΑ)

Ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Αρχιεπισκοπής Αμερικής (ΗΠΑ)
αντιμετωπίζει βαρειές κατηγορίες γιά απάτη και υπεξαίρεση μισού εκατ. δολαρίων (η ανακοίνωση εισαγγελίας υπουργείου Δικαιοσύνης ΗΠΑ). Eίχε μισθό άνω των ..
300.000 δολ. τον χρόνο. Εκεί πάνε τα χρήματα της Ομογένειας. Σε ''αρπακτικά'' της Αρχιεπισκοπής, δηλ. της ''θυγατρικής εμπορικής επιχείρησης'' του φιλοχρήματου και εξαγοράσιμου πατριάρχη.
Με την σύλληψη Δημητρίου ασχολήθηκαν εκτενέστατα αμερικάνικα ΜΜΕ σε όλη την χώρα (π.χ. Νew Υork Times, ABC κ.ά.). H Aρχιεπισκοπή έχει δηλώσει ότι 3 εκατ. δολ. ''εξαφανίστηκαν''. Αν Παπαδάκος (καταδικάστηκε) και Δημητρίου (αναμένεται καταδίκη) ''έφαγαν'' κοντά 1 εκατ., τα άλλα δύο ποιοί τα έφαγαν;;; Εκτιμούμε ότι Παπαδάκος και Δημητρίου συνεργάστηκαν με την εισαγγελία και μίλησαν, με ονόματα και ποσά. Κατά συνέπεια, αναμένονται και άλλες συλλήψεις. Ο λόγο απλός: Οι απατεώνες της απατεωνίστικης Αρχιεπισκοπής του κάθε ''φάδερ 'Αλεξ'', καταχράστηκαν χρήματα Αμερικανών φορολογούμενων (''πιστών'' ελληνικής καταγωγής), αφού η Αρχιεπισκοπή είναι μη κερδοσκοπική εταιρία.
(Διαβάστε και το επίσημο έγγραφο με το κατηγορητήριο).
'Εγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι σφίγγει και ο κλοιός γιά τον διεφθαρμένο ''φάδερ 'Αλεξ'' (προστατευόμενο από την εφημερίδα του υφυπουργού Εξωτερικών Διαματάρη, η οποία μόνο τον προβάλει -εξαιτίας οικονομικών συμφερόντων- και ουδέποτε είδε κάτι άσχημο σε αυτόν). Επειδή αναμένονται και συλλήψεις γιά την μεγάλη απάτη με την υπόθεση ''ανοικοδόμηση αγίου Νικολάου'' στο κάτω Μανχάτταν, όπου ο ''φάδερ 'Αλεξ'' είχε τον πρώτο λόγο, αλλά και ''μίζα'' από την συλλογή χρημάτων. 'Οπως είναι γνωστό, περισσότερα από 10 εκστ. δολάρια, χρήματα φορολογούμενων που δόθηκαν γιά την ανοικοδόμηση, κατάληξαν στον πατριάρχη Βαρθολομαίο, ως μέρος της εξαγοράς του γιά ''αυτοκεφαλία εκκλησίας Ουκρανίας''.
https://www.kalami.us/2019/sxolia/rapismata-01.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη