26 Ιαν 2020

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-0

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν πολύ καλύτερη, κυριάρχησε στο ΟΑΚΑ και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στα καρέ του Μπάρκα, αλλά ήταν
άτυχη στην τελική προσπάθεια – Δοκάρι στο 61’ ο Γκιγιέρμε.
Μια νίκη, που άξιζε απόλυτα βάσει της εικόνας του αγώνα. Η τύχη, όμως, ήταν με το μέρος της ΑΕΚ, με τον Γκιγιέρμε στο 61’ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Μπάρκα. Η Ενωση από την πλευρά της ήταν σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, προσπαθώντας να κλείσει τους χώρους.

Στο 88’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω της- σωστής – αποβολής του Σιμόες με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Ολυμπιακό να ανεβάζει ακόμα περισσότερο την πίεσή του, χωρίς όμως να φτάνει στο γκολ της λύτρωσης, παρά το γεγονός ότι γέμισε με κόσμο την «κιτρινόμαυρη» περιοχή.

Οι Ερυθρόλευκοι έχασαν την ευκαιρία να φύγουν με το διπλό από το Ολυμπιακό Στάδιο, σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησαν και έπρεπε να είχαν πάρει το τρίποντο της νίκης. Μετά από το ισόπαλο αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ οι Πειραιώτες βρίσκονται στο +2 από τον ΠΑΟΚ, που παίζει αύριο με τον Βόλο στην Τούμπα.

Η ΑΕΚ από την άλλη είναι στο -9 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και στο +4 από τον τέταρτο Παναθηναϊκό. Την επόμενη αγωνιστική οι Πειραιώτες παίζουν εντός έδρας με την Ξάνθη και η ΑΕΚ στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, ενώ ο ΠΑΟΚ παίζει στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, στο μεγάλο ντέρμπι της 22ης στροφής.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη