26 Ιαν 2020

ΛAIKO ΠPOΣKYNHMA NEOΔHMOKPATΩN ΣTHN OMIΛIA TOY AΔΩNH ΓEΩPΓIAΔH ΣTA ΓIAΝNITΣA!

Η σημερινή ομιλία του αντιπροέδρου της ΝΔ και Υπουργού Ανάπτυξης & Υποδομών Άδωνη Γεωργιάδη μπορεί να χαρακτηριστεί με δύο λέξεις, ως "άκρως επιτυχημένη".

Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι το λαϊκό προσκύνημα των Νεοδημοκρατών της Πέλλας που γέμισαν ασφυκτικά τους χώρους εντός κι εκτός του ξενοδοχείου όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Πέλλας, για να ακούσουν τον ιδιαίτερα αγαπητό και δημοφιλή Υπουργό.

Δεν ήταν μόνον ο χαρισματικός τρόπος έκφρασης του κ. Γεωργιάδη, που οδήγησε τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε έντονα και παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Ήταν επίσης, οι συνεχείς αλήθειες που ανέφερε ο Υπουργός Ανάπτυξης & Υποδομών Άδωνης Γεωργιάδης, για θέματα και πέραν του χαρτοφυλακίου του, όπως τα ελληνοτουρκικά, για τα οποία εξέφρασε την προσωπική του πεποίθηση πως "δεν πιστεύει οτι μπορεί να φτάσουμε σε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία".

Για την οικονομία, όπου τόνισε την επαναφορά των κανονικών ρυθμών στην οικονομία με την ταυτόχρονη αναβάθμιση της Ελλάδας από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης.

Ενώ όσο αφορά το μεταναστευτικό σημείωσε πως"έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ενταθούν δυναμικά το προσεχές διάστημα, οι προωθητικές ροές προς τα πίσω, δηλ. προς την Τουρκία".

Ομολογουμένως ήταν μια άκρως επιτυχημένη ομιλία από έναν εκ των κορυφαίων συνεργατών του Πρωθυπουργού Κυριακού Μητσοτάκη.

Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε το αδιαχώρητο από τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας, μιας και οι φωτογραφίες και οι selfies με τον Άδωνη Γεωργιάδη διαδέχονταν η μία την άλλη για πολλά λεπτά.

TaXalia/PS, 26-01-2020 μ.Χ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη