22 Ιαν 2020

Υπόγειος πόλεμος : Κάτι παράξενο συνεχίζεται κάτω από τη Γη.



Υψηλή παράξενη γνώση, βαθιές υπόγειες στρατιωτικές βάσεις και τέλος χρόνου. Κάθισα με τον Darrin Geisinger, συγγραφέα του Zero-G για αυτήν την πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη.


Μετά από μια καταστροφική παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, ο πολιτισμός αγωνίζεται.

Οι Χριστιανοί παντού διακήρυξαν την κατακρήμνιση ως τη Μεγάλη Θλίψη, αλλά αντί για μια διασωστική αρπαγή, «ήρθαν» στη σκηνή για να μας σώσουν. Οι αγγελιοφόροι γύρισαν τα φώτα πίσω, και καθαρίζοντας την ακτινοβολία σταμάτησαν τις πανδημίες.

Αλλά μια χούφτα αμφισβητίες υποπτεύονται ότι αυτοί οι εξωγήινοι ίσως δεν είναι οι καλοπροαίρετοι ευεργέτες που ισχυρίζονται ότι είναι. Μερικοί πιστεύουν ακόμη ότι είναι μια Μεγάλη Εξαπάτηση : «Και για τον λόγο αυτόν ο Θεός θα τους στείλει ισχυρή ψευδαίσθηση, ότι θα πρέπει να πιστέψουν το ψέμα».

Εκείνοι που μίλησαν εναντίον των Αγγελιοφόρων εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς. Ο πρώτος επιστήμονας ρομπότ της Γης ήταν ένας τέτοιος πιστός.

Στον μοναδικό του γιο, αφήνει πίσω του δύο πράγματα. Ο πρώτος είναι ένας τρόπος να πολεμήσουμε- ίσως της τελευταίας και μόνης ελπίδας της ανθρωπότητας. Το δεύτερο είναι ένα βιαστικά χαραγμένο μήνυμα …


End Times Productions
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη