22 Φεβ 2020

Πλεύρης:«Κάποιοι επιδίωκαν τη μη εξέταση των μαρτύρων, οι δικαιολογίες τους τέλειωσαν»

«Μετά την απάντηση του Αρείου Πάγου, που επιβεβαιώνει την αποκλειστική αρμοδιότητα
της Προανακριτικής Επιτροπής και το σύννομο των ενεργειών, ανοίγει ο δρόμος και τελειώνουν οι δικαιολογίες για την εξέταση των προστατευομένων μαρτύρων, που από την πρώτη στιγμή επιδιώκαμε».

Αυτό αναφέρει το μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση Novartis και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης, μετά την απάντηση του Αρείου Πάγου για την εξέταση των προστατευομένων μαρτύρων.


Στην ερώτηση ότι θα γίνει η εξέταση «Με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά όμως;» ο Θάνος Πλεύρης απάντησε: «Ανοίγει ο δρόμος για την εξέταση. Εμείς θέλαμε την εξέταση. Κάποιοι άλλοι επιδίωκαν τη μη εξέταση. Οι δικαιολογίες τους τέλειωσαν».

Απαντώντας στην ερώτηση «Ισχύει ότι την Τρίτη θα λάβετε απόφαση για τον τρόπο εξέτασης μετά την απάντηση του κ. Μπρακουμάτσου;» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε:

«Θα εκτιμηθεί προφανώς η απάντηση. Ο στόχος της Επιτροπής είναι η εξέταση. Εμείς πήγαμε στον Άρειο Πάγο, εμείς ζητήσαμε τη συνδρομή του και για να λάβουμε τα έγγραφα που δεν λαμβάνουμε από την κ. Τουλουπάκη και για να λυθεί το θέμα της εξέτασης των προστατευομένων μαρτύρων. Αυτό επιδιώκαμε. Ο δρόμος άνοιξε».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη