26 Φεβ 2020

Κεγκέρογλου: «Τα στοιχεία της «Κελέση» περιλαμβάνονται σε έγγραφο της Τουλουπάκη»

«Εξετάσαμε την κ. Κελέση η οποία στην ερώτησή μου αν γνωρίζει πολιτικά πρόσωπα,
αν τα έχει δει από κοντά, αν έχει συναντηθεί με πολιτικά πρόσωπα, αν έχει συναλλαγές με πολιτικά πρόσωπα, είπε ότι δεν έχει συναντηθεί με πολιτικά πρόσωπα και δεν θέλει να έχει σχέση με πολιτικά πρόσωπα. Αυτή είναι για εμάς μια ουσιώδης απάντηση που θα αξιολογηθεί στην πορισματική μας θέση»

Τα παραπάνω ανέφερε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου, αποχωρώντας από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), μετά την εξέταση της «Αικατερίνης Κελέση».


Ο Βασίλης Κεγκέρογου αναρωτήθηκε σε ποιες καταθέσεις εμμένει η «Αικατερίνη Κελέση» διότι «είναι αντιφατικές μεταξύ τους».

«Η πιο κρίσιμη ερώτηση που ούτε αυτή την συγκίνησε ήταν πως ένιωσε όταν είδε στο βήμα της Βουλής δακρυσμένο τον κ. Πικραμμένο να είναι κατηγορούμενος από την ψευδορκία της. Εκείνη δεν απάντησε», ανέφερε ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ είπε στην «Αικατερίνη Κελέση»: «Γνωρίζω την ταυτότητά σας αλλά δεν θα την αποκαλύψω. Η κ. Τουλουπάκη που σας διαβεβαίωσε όμως ότι θα σας προστατεύσει, έχει αποκαλύψει την ταυτότητά σας.

Το ονοματεπώνυμο σας περιλαμβάνεται σε τρία έγγραφα, ένα του FBI, ένα εταιρικό έγγραφο και ένα έγγραφο που υπογράφει η ίδια η Εισαγγελέας Διαφθοράς και αναφέρει ότι γνωρίζατε εσείς, με το ονοματεπώνυμό σας, όλο το σχέδιο δωροδοκιών. Τα θέλετε τα έγγραφα να σας τα δώσω; Αν τα θέλετε ρωτήστε τον νομικό σας σύμβουλο να σας τα δώσουμε».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη