13 Φεβ 2020

Ο Άρης στα ημιτελικά του Κυπέλλου με νίκη-πρόκριση στο Περιστέρι



Ο Άρης νίκησε με 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα στο "Κλ. Βικελίδης".
Το "χρυσό" γκολ της πρόκρισης για τους "κιτρινόμαυρους" το πέτυχε ο
Λάρσον στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από μία καταπληκτική ασίστ του Μπρούνο Γκάμα.
Η ομάδα του Ένινγκ διαχειρίστηκε εξαιρετικά το προβάδισμα που πήρε από νωρίς στο παιχνίδι και κράτησε το 0-1 πανηγυρίζοντας στο φινάλε μαζί με τους οπαδούς της που βρέθηκαν στις κερκίδες. 
Ο Άρης επέστρεψε στην τετράδα του θεσμού μετά από 10 ολόκληρα χρόνια και θέλει να ξαναβρεθεί στον τελικό όπως και τότε, το 2010. 
Στα αξιοσημείωτα του ματς, η επιστροφή του Ιντέγε μετά τον τραυματισμό του, με τον Νιγηριανό μάλιστα να ξεκινά στη βασική ενδεκάδα και να βγάζει όλο το 90λεπτο με καλή απόδοση.
Συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Κιβρακίδης (68' Ραμπέγιο), Κατράνης, Στρούγγης, Γούτας, Χαρίσης (84' Νάτσος), Μπουζούλατζιτς, Ανδρούτσος, Νταβιώτης, Ενσικουλού (61' Μανούσος), Βέλλιος
ΑΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ (90'+1' Σούντγκρεν), Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (89' Σόουζα), Γκάμα, Λάρσον (79' Ντουρμισάι), Ιντέγε
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη